Microsoft: AI στο Clipchamp

Microsoft: AI στο Clipchamp

Από το 2021, η εφαρμογή Clipchamp ανήκει στην Microsoft . Η εφαρμογή είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας βίντεο. Είναι μέρος των προγραμμάτων συνδρομής προσωπικού ή οικογενειακού Microsoft 365.

Η Microsoft περιέγραψε μια σειρά από νέες δυνατότητες που προστέθηκαν πρόσφατα ή θα συμπεριληφθούν σύντομα στο Clipchamp. Ένα πρόσφατο χαρακτηριστικό ονομάζεται Αυτόματη σύνθεση.Ο ιστότοπος του Clipchamp έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη λειτουργία που βασίζεται σε AI:

“Απλώς ανεβάστε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, επιλέξτε ένα στυλ βίντεο και αφήστε το AI μας να δημιουργήσει ένα βίντεο με επαγγελματική εμφάνιση. Μετατρέψτε τις αναμνήσεις από τα γεγονότα της ζωής σας, τα ταξίδια ή τις διακοπές σας σε βίντεο που ξεχωρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.”

Υπάρχει επίσης μια νέα καρτέλα βιβλιοθήκης περιεχομένου στο Clipchamp. Θα βοηθήσει τους χρήστες να βρουν στοκ περιεχόμενο τόσο από δωρεάν όσο και από premium outlet για να το προσθέσουν σε βίντεο. Η καρτέλα περιλαμβάνει τρέχουσες τάσεις και περιεχόμενο που χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα, μαζί με περιεχόμενο που έχει διαχωριστεί ανά κατηγορίες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να πληκτρολογήσουν συγκεκριμένο περιεχόμενο που θέλουν να βρουν, όπως βίντεο με θέμα τις διακοπές, εικόνες ή κλιπ ήχου.

Η Microsoft άρχισε να κυκλοφορεί μια νέα δυνατότητα για προσωπικούς λογαριασμούς . Θα επιτρέπει στους χρήστες του Clipchamp να ηχογραφούν ηχητικές φωνές για τα βίντεό τους, διάρκειας έως και 30 λεπτών. Το ιστολόγιο επισημαίνει μερικά ωραία χαρακτηριστικά που θα φέρει στους χρήστες:

Η δημιουργία φωνής και η προσθήκη αυτόματων λεζάντων μπορεί επίσης να είναι πολύ πιο γρήγορη από τη δημιουργία κειμένου από την αρχή. Με ξεχωριστά κομμάτια ηχογράφησης, μπορείτε να ενημερώσετε και να επεξεργαστείτε τη φωνή σας χωρίς να χρειάζεται να επεξεργαστείτε ολόκληρο το βίντεό σας.

Τέλος, οι χρήστες προσωπικών λογαριασμών μπορούν να χρησιμοποιούν λειτουργίες μετατροπής κειμένου σε ομιλία που βασίζονται σε AI για φωνές. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αλλάξουν τη γλώσσα, τη φωνή, το συναίσθημα και το picc αυτής της φωνής AI στην εφαρμογή. Αυτή η δυνατότητα θα συμπεριληφθεί στους εμπορικούς λογαριασμούς της Microsoft κάποια στιγμή στις αρχές του 2024.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *