Huawei FreeClip: ανακοινώθηκε

Huawei FreeClip: ανακοινώθηκε

Μετά το MatePad Pro 13.2 , η Huawei ανακοίνωσε το FreeClip. Είναι ένα ασύρματο ακουστικό με μοναδικό σχεδιασμό ανοιχτού αυτιού για άνετη χρήση όλη μέρα. Το FreeClip αποτελεί μέρος της πρότασης της Huawei για wearable Fashion Forward

Ο σχεδιασμός του κλιπ περιλαμβάνει τρία μέρη – το Comfort Bean, το Acoustic Ball και το C-bridge Design. Το Comfort Bean χρησιμοποιεί ένα εργονομικό σχήμα φασολιού που διαμορφώνεται κατά μήκος των καμπυλοτήτων του ανθρώπινου αυτιού. Το Acoustic Ball βασίζεται στα σχήματα των πραγματικών μοντέλων cavum concha για να επιτύχει το βέλτιστο μέγεθος για να μην προκαλεί ενόχληση. Η σχεδίαση C-bridge διαθέτει έναν προσαρμοστικό αισθητήρα που προσαρμόζει τη δύναμη σύσφιξης του μηχανισμού κούμπωμα. Είναι κατασκευασμένος για να προσθέτει 9 σύρματα πυρήνα στον λεπτό πρόβολο βραχίονα του.

Επιπλέον, η Huawei λέει ότι το FreeClip είναι το πρώτο ανοιχτό αυτί της βιομηχανίας που δεν κάνει διάκριση μεταξύ αριστερού και δεξιού αυτιού.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το FreeClip μπορεί να διαρκέσει έως και 32 ώρες και να φορτιστεί πλήρως σε 40 λεπτά . 10 λεπτά σας εξασφαλίζουν έως και 3 ώρες ακρόασης. Τα earbuds είναι IP54 .

Το FreeClip έρχεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη στα τέλη Δεκεμβρίου, με τιμή 180 £ και 200 ​​ευρώ, αντίστοιχα. Οι αγοραστές από το Ηνωμένο Βασίλειο θα λάβουν ένα δωρεάν Huawei Band 8 εάν παραγγείλουν από σήμερα έως τις 29 Ιανουαρίου.

Η Huawei έκανε επίσης το ναυαρχίδα MatePad Pro 13.2″ tablet παγκοσμίως διαθέσιμο σήμερα. Θα γίνει προπαραγγελία στην Ευρώπη στις 8 Ιανουαρίου και θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιανουαρίου. Οι τιμές είναι 999 € για το μοντέλο 12/256 GB, 1.199 € για το 12/512 GB μονάδα, 199 € για το Smart Magnetic Keyboard και 99 € για το M-Pencil.

Το MatePad Pro 13,2″ τροφοδοτείται από το Kirin 9000S SoC, τρέχει το HarmonyOS 4 και διαθέτει έως και 16 GB RAM και 1 TB αποθηκευτικό χώρο. Είναι χτισμένο γύρω από μια οθόνη OLED 13,2″ 144 Hz, ανάλυσης 2.880×1.920 pixel mA10 και packs μπαταρία με ενσύρματη φόρτιση 88W. Το MatePad Pro 13.2 διαθέτει επίσης έξι ηχεία και τρεις κάμερες – κύρια 13MP, ultrawide 8MP και selfie 16MP (που ενώνονται με έναν αισθητήρα ToF 3D).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *