Arc Browser : Αποστέλλονται προσκλήσεις

Arc Browser : Αποστέλλονται προσκλήσεις

Η εταιρεία Browser Company βρίσκεται πίσω από τον νέο πλοηγό Arc Browser. Τώρα , αποστέλλουν προσκλήσεις για να μπορέσουν οι χρήστες να δοκιμάσουν τον νέο πλοηγό .

Από το 2024, ο αριθμός των ατόμων που θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν check out στο Arc θα επεκταθεί σε χιλιάδες άτομα .

Η εταιρία έχει δοκιμάσει μερικές νέες ιδέες για προγράμματα περιήγησης ιστού για τις εκδόσεις iOS και Mac. Περιλαμβάνουν τη χρήση ενσωματωμένων εφαρμογών όπως σημειωματάριο και πολλά άλλα.

Το πρόγραμμα περιήγησης Arc υποστηρίζει επίσης αυτό που οι προγραμματιστές του αποκαλούν “ενισχύσεις”. Επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν την εμφάνιση ορισμένων ιστοσελίδων.

Το πρόγραμμα περιήγησης Arc τοποθετεί τη γραμμή διευθύνσεων URL στην αριστερή πλευρά αντί στην κορυφή. Χρησιμοποιείται επίσης για τη γραμμή αναζήτησης και τις καρτέλες. Οι καρτέλες του ιστότοπου μπορούν επίσης να οργανωθούν σε “κενά” στο πρόγραμμα περιήγησης για γρήγορη πρόσβαση. Οι καρτέλες μπορούν επίσης να καρφιτσωθούν στην πλαϊνή γραμμή, παρόμοια με τους σελιδοδείκτες.

Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν μια λειτουργία εικόνας σε εικόνα που υποστηρίζει το Google Meet, μαζί με ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων. Το Arc υποτίθεται ότι είναι ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης, χωρίς υποστήριξη cookies και δέσμευση να μην κοινοποιούνται δεδομένα αναζήτησης με άλλους.

Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα είναι ότι αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας τη γλώσσα προγραμματισμού Swift της Apple.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *