Google Maps: Αλλαγές στο Timeline

Google Maps: Αλλαγές στο Timeline

Nέες λειτουργίες και αλλαγές για τους Google Maps ανακοινώθηκαν . Γίνεται μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του Timeline στους Χάρτες Google.

Η Google είπε ότι θα αρχίσει να αποθηκεύει το Χρονολόγιό σας και τα σχετικά δεδομένα του απευθείας στη συσκευή σας. Θα ειδοποιήσει τους χρήστες όταν η ενημέρωση αρχίσει να κυκλοφορεί μέσα στο επόμενο έτος σε Android και iOS.

Η λειτουργία Timeline βοηθά να θυμάστε μέρη που έχετε επισκεφτεί και υποστηρίζεται από μια ρύθμιση που ονομάζεται Ιστορικό τοποθεσίας. Εάν ανήκετε στο υποσύνολο των χρηστών που έχουν επιλέξει να ενεργοποιήσουν το Ιστορικό τοποθεσίας , θα αποθηκευτεί απευθείας στη συσκευή σας, Έτσι , θα έχετε περισσότερο έλεγχο των δεδομένων σας. Όπως και πριν, μπορείτε να διαγράψετε όλες ή μέρος των πληροφοριών σας ανά πάσα στιγμή ή να απενεργοποιήσετε εντελώς τη ρύθμιση.

Google Maps Timeline Update

Το Timeline είναι ένας προσωπικός χάρτης που διατηρεί αρχείο με τα μέρη που επισκέπτεστε και τις διαδρομές που ακολουθείτε. Το Ιστορικό τοποθεσίας πρέπει να ενεργοποιηθεί για να λειτουργήσει η λειτουργία. Η Google είπε ότι η λειτουργία αυτόματης διαγραφής για το ιστορικό τοποθεσίας θα είναι από προεπιλογή τρεις μήνες.

Ενώ οι Χάρτες Google θα αποθηκεύουν το Χρονολόγιο στη συσκευή σας, θα σας επιτρέπουν περιοδικά να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του λογαριασμό σας Google. Αυτό θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε το Χρονολόγιο σας σε μια νέα συσκευή ή να ανακτήσετε δεδομένα εάν το τηλέφωνό σας χαθεί.

Η μπλε κουκκίδα στους Χάρτες Google, η οποία λέει την τοποθεσία σας στο GPS, θα γίνει πιο χρήσιμη τις επόμενες εβδομάδες. Σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε μια θέση στάθμευσης, να μοιραστείτε την τοποθεσία σας και να δείτε κοντινά μέρη, μεταξύ διαφόρων πραγμάτων. Ωστόσο, μια μελλοντική ενημέρωση θα φέρει περισσότερες πληροφορίες..

Εκτός από αυτό, θα μπορείτε να δείτε την πρόσφατη δραστηριότητά σας και να διαγράψετε όλες τις αναζητήσεις, τις οδηγίες, τις επισκέψεις και τις κοινοποιήσεις σας για ένα συγκεκριμένο μέρος απευθείας από τους Χάρτες Google. Αυτή η δυνατότητα για τη διαγραφή δραστηριοτήτων που σχετίζονται με μέρη θα αρχίσει να κυκλοφορεί σε συσκευές Android και iOS τις επόμενες εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *