Tekken 8:  Πότε βγαίνει σε Demo

Tekken 8: Πότε βγαίνει σε Demo

Μπορεί να αργεί η κυκλοφορία του Tekken 8 , ωστόσο ο προγραμματιστής του παιχνιδιού ανακοίνωσε πληροφορίες για το demo του. Θα κυκλοφορήσει για να δώσει στους ανθρώπους μια γεύση από το πλήρες παιχνίδι.

Το demo Tekken 8 θα κυκλοφορήσει πρώτα για την κονσόλα PlayStation 5 της Sony αυτήν την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου. Οι κονσόλες Xbox Series X|S, μαζί με τον υπολογιστή (μέσω Steam) θα λάβουν το ίδιο demo εβδομάδα αργότερα, στις 21 Δεκεμβρίου.

Η δοκιμαστική έκδοση θα περιλαμβάνει μια λειτουργία τοπικής αντίθεσης, μαζί με το πρώτο μέρος της λειτουργίας ιστορίας του παιχνιδιού.

Η βασική νέα λειτουργία Story συνεχίζει την ιστορία των Jin Kazama και Kazuya Mishima, αντιπάλων πατέρα και γιου, ο καθένας με κυριολεκτικά διαβολικές δυνάμεις, και τη δημιουργία ενός νέου King of Iron Fist Tournament.

Θα υπάρξει επίσης μια δεύτερη καμπάνια για έναν παίκτη που θα ονομάζεται Arcade Quest. Οι παίκτες πρέπει να ελέγχουν έναν χαρακτήρα που παίζει παιχνίδια σε στυλ arcade . Χρησιμεύει επίσης ως λειτουργία εκμάθησης για την εκμάθηση των μηχανικών του κύριου παιχνιδιού.

Το Tekken 8 θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου 2024. Μπορείτε προπαραγγείλετε το παιχνίδι για PS5 και Xbox Series X|S τώρα στο Amazon.

2 thoughts on “Tekken 8: Πότε βγαίνει σε Demo

  1. Its like you read my mind! You appear to know so much
    about this, like you wrote the book in it or something.
    I think that you can do with a few pics
    to drive the message home a little bit, but other than that, this is fantastic blog.

    An excellent read. I’ll certainly be back.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *