Microsoft PowerPoint : Νέες δυνατότητες

Microsoft PowerPoint : Νέες δυνατότητες

Το Microsoft Powerpoint απόκτησε πρόσφατα την δυνατότητα να μπορεί να ενσωματώνει βίντεο στις παρουσιάσεις του. Τώρα παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης υπότιτλων.

Η δυνατότητα προσθήκης υπότιτλων σε βίντεο PowerPoint έχει μερικά πλεονεκτήματα για τα άτομα που παρακολουθούν τις παρουσιάσεις. Κάποιοι μπορεί να μην γνωρίζουν την γλώσσα, επομένως η προσθήκη υπότιτλων σε αυτήν τη γλώσσα θα είναι πολύ χρήσιμη. Τα άτομα με αναπηρία ήχου θα εκτιμήσουν τυχόν υπότιτλους που προστίθενται στο βίντεο.

Αν πάλι θέλετε να παρακολουθήσετε το βίντεο αθόρυβα χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους ανθρώπους γύρω τους, πιθανότατα αυτή θα είναι μια καλή προσθήκη.

Οι λεζάντες και οι υπότιτλοι πρέπει να δημιουργηθούν σε μορφή WebVTT πριν τοποθετηθούν στο βίντεο του PowerPoint.Η Microsoft έχει τη δική της τοποθεσία υποστήριξης για βοήθεια στη δημιουργία των αρχείων υπότιτλων.

Αφού δημιουργήσετε τους υπότιτλους σας, ήρθε η ώρα να τους τοποθετήσετε στο βίντεό σας στο PowerPoint. Πρώτον, οι χρήστες πρέπει να συνδεθείτε στον ιστότοπο του PowerPoint με τον λογαριασμό τους Microsoft. Στη συνέχεια να ανοίξετε ένα αρχείο PowerPoint, να επιλέξετε Εισαγωγή και μετά βίντεο, και τέλος Εισαγωγή βίντεο από (αυτή τη συσκευή) .

powerpoint on the web

Ακόμη , επιλέξετε βίντεο, και Εισαγάγετε υπότιτλους. Επιλέξετε το αρχείο WebVTT που δημιουργήσατε για τους υπότιτλους του βίντεο και θα εισαχθεί μαζί με το βίντεο στην εφαρμογή PowerPoint στον ιστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *