X (πρώην Twitter): Έρχονται σελιδοδείκτες με αναζήτηση

X (πρώην Twitter): Έρχονται σελιδοδείκτες με αναζήτηση

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X (πρώην Twitter) που ανήκει στον Elon Musk εργάζεται για τη δυνατότητα αναζήτησης μέσω των αναρτήσεων που έχετε βάλει σελιδοδείκτη.

Για να αποθηκεύσετε μια συγκεκριμένη ανάρτηση στον λογαριασμό σας X, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Σελιδοδείκτης που υπάρχει στην κάτω δεξιά γωνία αυτής της ανάρτησης.

Η X εισήγαγε τη λειτουργία σελιδοδεικτών το 2018 ως έναν τρόπο αποθήκευσης αναρτήσεων για ανάγνωση αργότερα. Οι σελιδοδείκτες διαφέρουν από τις λίστες που συμπληρώνουν αναρτήσεις από άλλους λογαριασμούς που επιλέγετε με μη αυτόματο τρόπο.

Μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε πολλές αναρτήσεις που ταξινομούνται σε ένα χρονοδιάγραμμα για ευκολότερη πρόσβαση ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει κάνει πολλά από τότε που κυκλοφόρησε η λειτουργία. Δεν θα βρείτε καμία επιλογή για ταξινόμηση, φιλτράρισμα ή αναζήτηση στους αποθηκευμένους σελιδοδείκτες σας.

Από τώρα, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε μεμονωμένες αναρτήσεις από τη λίστα των σελιδοδεικτών σας ή να τις διαγράψετε όλες ταυτόχρονα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *