BlackShark S1 Pro:  κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο

BlackShark S1 Pro: κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο

H BlackShark αποκάλυψε ότι το smartwatch Black Shark S1 Pro θα είναι διαθέσιμο σε όλο το κόσμο. Το ρολόι διαθέτει ανθεκτικό περίβλημα που είναι αδιάβροχο IP68 και συνοδεύεται από φωνητικό βοηθό με υποστήριξη για ChatGPT.

Το Black Shark S1 Pro φέρνει οθόνη AMOLED 1,43 ιντσών με ανάλυση 466 x 466 px, ρυθμό ανανέωσης 60 Hz και μέγιστη φωτεινότητα έως και 600 nit. Τρέχει ένα FreeRTOS και το Black Shark μοιράζεται ότι η ενσωμάτωση Chat GPT .Αυτή επιτρέπει στον βοηθό AI να απαντά σε απλά ερωτήματα που πιθανώς αναμεταδίδονται μεταξύ του ρολογιού και του αντιστοιχισμένου smartphone σας.

Το Watch S1 Pro προσφέρει κλήσεις μέσω Bluetooth στη συσκευή, παρακολούθηση καρδιακών παλμών και οξυγόνου αίματος 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, καθώς και NFC. Το ρολόι μπορεί επίσης να παρακολουθεί πάνω από 100 αθλητικές λειτουργίες και το Black Shark ισχυρίζεται ότι η μπαταρία διαρκεί 15 ημέρες με κανονική χρήση.

Το Black Shark S1 Pro διατίθεται σε μαύρο και μπλε χρώματα και στη λιανική $69 από τον ιστότοπο του Black Shark και $60 από το Aliexpress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *