Google Messages: Σύντομα θα υπάρχει επεξεργασία μηνυμάτων

Google Messages: Σύντομα θα υπάρχει επεξεργασία μηνυμάτων

Η Google προσπαθεί να κάνει το RCS (Rich Communication Services) πιο ελκυστικό για τους χρήστες με χαρακτηριστικά . Ωστόσο, φαίνεται ότι η Google εργάζεται σε περισσότερες δυνατότητες για την εφαρμογή μηνυμάτων.

Η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής beta του Google Messages που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο είχε ίχνη μιας λειτουργίας επεξεργασίας μηνυμάτων. Η κατάργηση του APK αποκάλυψε τέσσερις νέες σημαίες που προστέθηκαν στη βάση κωδικών του Google Messages:

bugle.enable_edit_ui
bugle.load_edit_history
bugle.process_outgoing_edits
bugle.process_incoming_edits

Η πρώτη σημαία υποδηλώνει ότι θα υπάρχει διεπαφή χρήστη για την επεξεργασία των μηνυμάτων . η δεύτερη σημαία θα δείχνει το ιστορικό επεξεργασίας. Επιπλέον, η τρίτη και η τέταρτη σημαία καθορίζουν τον τρόπο αποστολής ή λήψης των τροποποιήσεων από την εφαρμογή. Έγιναν αναφορές για δημιουργία νέας βάσης δεδομένων που θα επιτρέπει την αποθήκευση μεταδεδομένων. Αυτό θα περιλαμβάνει δεδομένα όπως το ιστορικό επεξεργασίας, τη χρονική σήμανση επεξεργασίας και άλλα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε πότε η δυνατότητα θα φτάσει στους χρήστες Android. Οι σημαίες δεν κάνουν τίποτα στην έκδοση beta της εφαρμογής, καθώς η βάση κώδικα δεν είναι πλήρης. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα η Google να καταργήσει εντελώς τη λειτουργία εάν δεν είναι εφικτό για την εταιρεία. Ωστόσο, η επεξεργασία μηνυμάτων θα ήταν μια ευπρόσδεκτη λειτουργία, ειδικά δεδομένου ότι η Google παίζει ήδη να καλύψει τη διαφορά με άτομα όπως το WhatsApp που ήδηεπιτρέπουν στους χρήστες να επεξεργάζονται μηνύματα εντός ορισμένου χρονικού πλαισίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *