Microsoft Teams for Education: με λειτουργία School Connection για smartphone

Microsoft Teams for Education: με λειτουργία School Connection για smartphone

Η Microsoft έχει προσθέσει μια νέα δυνατότητα School Connection για την υπηρεσία Teams for Education. Έτσι, οι γονείς θα έχουν ένα καλύτερο τρόπο να παρακολουθούν την πρόοδο των παιδιών τους .

Η Microsoft δίνει λεπτομέρειες σχετικά με το School Connection. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση smartphone για μαθητές των τάξεων K-12. Η λειτουργία επιτρέπει στους γονείς των σχολικών παιδιών ή στους κηδεμόνες τους, να βλέπουν τις επερχόμενες εργασίες των παιδιών τους στο σχολείο. Μπορούν να δουν ποιες εργασίες οφείλονται, σε ποιο μάθημα είναι τα παιδιά τους και όποιες εργασίες ενδέχεται να έχουν παρέλθει και να παραδοθούν.

Η νέα λειτουργία School Connection μπορεί να επιτρέψει σε αυτούς τους γονείς να παρακολουθούν όλες τις ακαδημαϊκές δραστηριότητες και την πρόοδο των παιδιών τους. Ακόμα κι αν φοιτούν σε διαφορετικά σχολεία και είναι σε διαφορετικές τάξεις.

Η Microsoft πρόσθεσε:

Στην εφαρμογή Teams για κινητά , δείτε τις μηνιαίες τάσεις στην ψηφιακή δραστηριότητα ενός εκπαιδευόμενου, την πρόοδο στην ανάγνωση και τις παραλαβές εργασιών. Κατανοώντας τα δυνατά σημεία του παιδιού τους και τους τομείς προς βελτίωση, οι γονείς μπορούν να παρέχουν στοχευμένη υποστήριξη.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να δουν το School Connection που υποστηρίζεται από τα σχολεία της περιοχής τους μπορούν να στείλουν στους διαχειριστές του σχολείουέναν σύνδεσμο από τη Microsoft για να ξεκινήσουν.

Προς το παρόν, το School Connection δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις αγορές του Microsoft Teams for Education, όπως στην περιοχή EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *