Microsoft:  επεκτείνει την πρόσβαση Copilot για πελάτες εκπαίδευσης

Microsoft: επεκτείνει την πρόσβαση Copilot για πελάτες εκπαίδευσης

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι όλοι οι φοιτητές σχολής και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ηλικίας 18+) θα είναι επιλέξιμοι για το Copilot με εμπορική προστασία δεδομένων. Αυτό θα τους επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν τη συνομιλία της Microsoft με τεχνητή νοημοσύνη με πρόσβαση στο GPT-4 και τη γεννήτρια εικόνας DALL-E 3 . Επίσης και σε άλλες δυνατότητες χωρίς να μοιράζονται μηνύματα και απαντήσεις με τη Microsoft για μελλοντική εκπαίδευση μοντέλων. Η πρόσβαση στο Copilot με εμπορική προστασία δεδομένων απαιτεί σχολικό λογαριασμό Microsoft.

Image of Microsfot Copilot

Η Microsoft λέει ότι οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Copilot για να συνοψίσουν άρθρα, να λάβουν εξηγήσεις βήμα προς βήμα. Ακόμη μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες γραφής, να λάβουν σχόλια για την εργασία τους, να συλλάβουν ιδέες και πολλά άλλα.

Εκτός από την παροχή πρόσβασης στο Copilot με εμπορική προστασία δεδομένων, η Microsoft θα προσφέρει σύντομα το Copilot για Microsoft 365 σε διδάσκοντες και προσωπικό. Από την 1η Ιανουαρίου 2024, οι εκπαιδευτικοί πελάτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Copilot για το Microsoft 365 με 30 $/χρήστη το μήνα. Ως υπενθύμιση, το Copilot για το Microsoft 365 συνδυάζει μοντέλα μεγάλων γλωσσών (LLM) με τα δεδομένα του οργανισμού σας για καλύτερη παραγωγικότητα. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συσκέψεις, συνομιλίες, έγγραφα και άλλα, εκτός από τυπικές λειτουργίες, όπως απαντήσεις ή δημιουργία εικόνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *