Ardor 8.2 : Νέα αναβάθμιση

Ardor 8.2 : Νέα αναβάθμιση

Το Ardor 8.2 είναι ένα δωρεάν και πολλαπλών πλατφορμών DAW (Digital Audio Workstation) πρόγραμμα. Είναι πλέον διαθέσιμη η νέα έκδοση του . Εισάγει υποστήριξη για νέες συσκευές και άλλες βελτιώσεις.

Το Ardor 8.2 μπορείτε να προσθέσετε υποστήριξη για νέες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των ελεγκτών Novation LaunchPad X και LaunchPad Mini. Ακόμη, την συσκευή Solid State Logic UF8 USB MIDI / Mackie Control Protocol.

Μερικές νέες δυνατότητες περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενημέρωση είναι τα νέα note tupling, μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να επιλέξετε μία ή περισσότερες νότες ενώ επεξεργάζεστε MIDI . Ακόμη , μπορείτε να χωρίσετε κάθε νότα σε δύο μέρη ίσου μεγέθους πατώντας το κουμπί “μικρό” κλειδί όταν εργάζεστε με πολύπλοκους ρυθμούς.

Η διαδικασία μπορεί να αντιστραφεί χρησιμοποιώντας το Shift+S και θα μπορείτε επίσης να ενώσετε επιλεγμένες γειτονικές σημειώσεις πιέζοντας το κουμπί “ι” κλειδί. Αυτή η αλλαγή εμπνεύστηκε από μια δυνατότητα στον επερχόμενο σταθμό εργασίας ψηφιακού ήχου Ableton Live 12.

Η δεύτερη νέα δυνατότητα στο Ardor 8.2 είναι μια επιλογή προτιμήσεων χρήστη που σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε όλα τα στοιχεία που «αναβοσβήνουν» και «αναβοσβήνουν» στη γραφική διεπαφή χρήστη του Ardour. Αυτή η αλλαγή έχει σχεδιαστεί για άτομα με ευαισθησία σε αυτό το είδος οπτικής εισαγωγής.

Αυτή η έκδοση αλλάζει τον προεπιλεγμένο ρυθμό δειγματοληψίας στα 48 kHz, προσθέτει ένα κουμπί “Σίγαση” στην προβολή της συσκευής εγγραφής. Επίσης, βελτιώνει την ευθεία γραμμή για την ταχύτητα των σημειώσεων, προσθέτει υποστήριξη για την παρακολούθηση της ορατότητας των γραφικών διεπαφών χρήστη για τα πρόσθετα LV2 . Τέλος, εμφανίζει το μήκος της νότας με αναλυτικό δρομέα κατά την επεξεργασία των σημειώσεων MIDI.

Βελτιώνει επίσης την εισαγωγή χαρτών ρυθμού στη σωστή θέση κατά την εισαγωγή χαρτών ρυθμού από τυπικά αρχεία MIDI . Προσθέτει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαγράφουν τις πληροφορίες σάρωσης για τα πρόσθετα LV2. Βελτιστοποιεί τις λειτουργίες χαρτών ρυθμού και βελτιώνει τα σενάρια Lua . Τέλος, επιτρέπει την αναπαραγωγή ακόμα και όταν δεν υπάρχει έχει οριστεί η έναρξη/λήξη της συνεδρίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *