Microsoft Teams : προειδοποιεί για διακοπή της υπηρεσίας σε παλιούς πελάτες

Microsoft Teams : προειδοποιεί για διακοπή της υπηρεσίας σε παλιούς πελάτες

Η Microsoft προειδοποίησε για το επικείμενο τέλος της υποστήριξης για την υποδομή μηνυμάτων παλαιού τύπου. Συνιστάται η πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού της για την αποφυγή διακοπής της υπηρεσίας είναι σημαντική για όλους.

Η υποδομή υπηρεσίας παλαιού τύπου για την ανταλλαγή μηνυμάτων συνομιλίας θα φτάσει στο τέλος της ζωής της έως τα τέλη Μαρτίου 2024. Μετά από αυτό, οι πελάτες της Teams ηλικίας άνω των τριών μηνών ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα στην επικοινωνία τους.

Η αλλαγή θα επηρεάσει το Microsoft Teams Desktop, το Teams σε iOS και Android και τους πελάτες Virtual Desktop Interface (VDI). Δεν θα αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας των τηλεφώνων, των πάνελ, των αιθουσών συσκέψεων, των Surface Hub ή της έκδοσης web.

Η Microsoft παρείχε έναν σύντομο οδηγό σχετικά με την ενημέρωση του Teams στην πιο πρόσφατη έκδοση σε υπολογιστές και κινητές συσκευές. Οι διαχειριστές IT μπορούν να μεταβιβάσουν αυτές τις πληροφορίες στους πελάτες τους . Έτσι, θα διασφαλίσουν ότι εκτελούν την πιο πρόσφατη έκδοση.

Το πρόγραμμα-πελάτης Desktop εγκαθιστά αυτόματα νέες ενημερώσεις και μια νέα έκδοση είναι συνήθως διαθέσιμη μία φορά το μήνα. Η εφαρμογή Teams θα μπορούσε να κολλήσει σε μια παλιά έκδοση εάν ο χρήστης δεν την έχει επανεκκινήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα προγράμματα υπολογιστές Desktop για επιτραπέζιους υπολογιστές μπορούν να ληφθούν και να εγκατασταθούν από τη διεύθυνση https://teams.microsoft.com/downloads. Δεν απαιτούνται δικαιώματα διαχειριστή για την εγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη Teams σε υπολογιστές με Windows, αλλά απαιτούνται σε υπολογιστές Mac.

  • Στο Teams, επιλέξτε την έλλειψη (…) δίπλα στην εικόνα του προφίλ σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις.
  • Ο σύνδεσμος θα εμφανιστεί σε λίγα λεπτά, καθώς αυτή η διαδικασία κατεβάζει την πιο πρόσφατη υποστηριζόμενη έκδοση του Teams.
  • Το banner σάς ενημερώνει επίσης εάν χρησιμοποιείτε ήδη την πιο πρόσφατη έκδοση, οπότε δεν απαιτείται ενημέρωση.
  • Κάντε κλικ στον σύνδεσμο ανανέωσης στο banner.

Οι εφαρμογές για κινητά διανέμονται και ενημερώνονται μόνο μέσω του καταστήματος εφαρμογών της αντίστοιχης πλατφόρμας για κινητά. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Play στη συσκευή σας Android ή το App Store στη συσκευή iOS για να ελέγξετε για ενημερώσεις στην εφαρμογή Teams.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *