Samsung Galaxy A55 : Εντοπίστηκε με Exynos 1480

Samsung Galaxy A55 : Εντοπίστηκε με Exynos 1480

Το Galaxy A55 της Samsung είναι σίγουρα στα σκαριά ανάπτυξης και ήδη πλησιάζει προς την κυκλοφορία. Φαίνεται ότι θα χρησιμοποιεί το Exynos 1480. Μια κάρτα βαθμολογίας GeekBench εντοπίστηκε στο διαδίκτυο για το εν λόγω chipset, που πιθανότατα λειτουργεί σε μια πλατφόρμα δοκιμών κάποιου είδους.


Κέρδισε 1.180 βαθμούς στη δοκιμή απόδοσης της CPU ενός πυρήνα και 3.536 βαθμούς στη δοκιμή απόδοσης της CPU πολλαπλών πυρήνων. Αυτό είναι σημαντικά καλύτερο από τη βαθμολογία του Galaxy A54 με 1.108 βαθμούς και 2.797, αντίστοιχα.

Το Exynos 1480 είναι ένα οκταπύρηνο chipset με τέσσερις πυρήνες CPU υψηλής ισχύος, χρονισμένους έως και 2,75 GHz και άλλους τέσσερις πυρήνες απόδοσης που λειτουργούν έως και 2,05 GHz. Το δυνητικά πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι το chipset λέγεται ότι χρησιμοποιεί μια GPU Xclipse 530 που βασίζεται σε AMD RDNA2. Θα πρέπει να είναι σημαντικά πιο ισχυρή από τις GPU Malu σε προηγούμενα τσιπ Exynos και θα μπορούσε ενδεχομένως να προσφέρει ακόμη και raytracing σε παιχνίδια. Ωστόσο, αυτό το κομμάτι είναι εικασία σε αυτό το σημείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *