TikTok : για μεγαλύτερες οθόνες και αναδιπλούμενες συσκευές

TikTok : για μεγαλύτερες οθόνες και αναδιπλούμενες συσκευές

Μια νέα αναβάθμιση κυκλοφόρησε για το γνωστό TikTok. Επιτρέπει να λειτουργεί καλύτερα σε μεγαλύτερες οθόνες και αναδιπλούμενες συσκευές. Ακόμη, η εφαρμογή έχει μια πιο καθαρή ροή βίντεο με καλύτερη ευκρίνεια, βελτιωμένες γραμμές πλοήγησης στο επάνω και στο κάτω μέρος της οθόνης για ευκολότερη πλοήγηση. Τέλος , υπάρχει υποστήριξη για χρήση σε οριζόντιο ή κατακόρυφο προσανατολισμό.

Εξηγώντας τις αλλαγές, το TikTok έγραψε:

  •  Εκκαθάριση ροής βίντεο: Απολαύστε μια πιο εκλεπτυσμένη ροή βίντεο που προβάλλει περιεχόμενο με βελτιωμένη ευκρίνεια.
  •  Βελτιωμένες γραμμές πλοήγησης: Πλοηγηθείτε στο TikTok χωρίς κόπο με κομψές γραμμές πλοήγησης στο επάνω και στο κάτω μέρος της οθόνης για εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες σας λειτουργίες και καρτέλες.
  •  Υποστήριξη για οριζόντια ή κατακόρυφη χρήση: Δεν έχει σημασία πώς κρατάτε τη συσκευή σας, το TikTok θα λειτουργεί πλέον σε οριζόντιο ή κατακόρυφο προσανατολισμό.

Αν και αυτό είναι μια εξαιρετική αρχή, η εταιρεία δήλωσε ότι ανυπομονεί για περαιτέρω πειραματισμούς. Είπε ότι θέλει να ρίξει μια ματιά στις Ροές θεμάτων που σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε βίντεο με βάση την κατηγορία.

Από τότε που εταιρείες όπως η Samsung άρχισαν να παρουσιάζουν πτυσσόμενα τηλέφωνα, η Google βελτιώνει τα εργαλεία προγραμματιστών της . Θέλει να υποστηρίζει καλύτερα αυτόν τον παράγοντα μορφής, ώστε εταιρείες όπως η TikTok να μπορούν να κυκλοφορούν ενημερώσεις όπως αυτές στις εφαρμογές τους.

Ευτυχώς για το TikTok, οι πτυσσόμενες συσκευές εξακολουθούν να μην είναι ακόμα mainstream λόγω της τιμής του. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου πιθανότατα θα γίνουν πιο προσιτές για τους ανθρώπους και οι εφαρμογές θα πρέπει να είναι έτοιμες.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, το TikTok δεν ανακοίνωσε έναν χάρτη κυκλοφορίας για το πώς θα προωθήσει αυτήν την ενημέρωση. Είναι όμως πολύ κοντά στην διάθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *