Microsoft Copilot : Σας βοηθάει να γίνετε συνθέτης

Microsoft Copilot : Σας βοηθάει να γίνετε συνθέτης

Καινούριες επιλογές προσφέρει η Microsoft στο Copilot. Ανακοίνωσε ένα νέο πρόσθετο, που ονομάζεται Suno θα επιτρέψει στον χρήστη του Copilot να δημιουργήσει τραγούδια με λίγες μόνο λέξεις κειμένου.

Σε μια ανάρτηση στο blog, η Microsoft δήλωσε:

Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι άνθρωποι θα έχουν στη διάθεσή τους τη δυνατότητα, ανεξάρτητα από το μουσικό υπόβαθρο, να δημιουργούν διασκεδαστικά, έξυπνα και εξατομικευμένα τραγούδια με μια απλή προτροπή. Η Suno υπήρξε ηγέτης στην τεχνολογία μουσικής AI, πρωτοπορώντας στην ικανότητα δημιουργίας ολοκληρωμένων τραγουδιών -στίχων, ορχηστρών και τραγουδιστικών φωνών- από μία μόνο πρόταση.

Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Microsoft Edge για πρόσβαση στην τοποθεσία Copilot . Επίσης , και τον λογαριασμό σας Microsoft. Μετά από αυτό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την εναλλαγή της προσθήκης Suno ή απλά να κάνετε κλικ στο λογότυπο που λέει, “Δημιουργήστε μουσική με το Suno”.

Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε μια σύντομη περιγραφή του τραγουδιού που θέλετε να δημιουργήσει το Copilot . Η προσθήκη Suno θα δημιουργήσει το τραγούδι το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους.

Αυτή η νέα προσθήκη για το Copilot μας θυμίζει μια παλαιότερη εφαρμογή της Microsoft που ονομάζεται Songsmith. Επέτρεπε στους ανθρώπους να αρχίσουν να τραγουδούν οποιοδήποτε τραγούδι δημιουργούν σε ένα μικρόφωνο. Στη συνέχεια, η εφαρμογή δημιούργησε αυτόματα μουσική για να ταιριάζει με τους στίχους και τον τόνο του τραγουδιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *