Apple Watch: Παραμένει η αποβολή από τις ΗΠΑ

Apple Watch: Παραμένει η αποβολή από τις ΗΠΑ

Η Apple απέσυρε τη σειρά Apple Watch 9 από τις ΗΠΑ παρόλο που ζήτησε προσωρινή αναβολή εκτέλεσης της απόφασης.

Διαφώνησε με την πρόταση και ζήτησε να αναβληθεί η απαγόρευση ενώ άσκησε νομική έφεση κατά της απόφασης. Δυστυχώς η ITC (Διεθνής Επιτροπή Εμπορίου) αρνήθηκε την πρόταση, πράγμα που σημαίνει ότι η Apple πρέπει να αποσύρει τα ρολόγια από το κατάστημά της μέχρι το τέλος αυτής της ημέρας, 21 Δεκεμβρίου. Από όλες τις ΗΠΑ , αυτό θα πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος του αυτή την εβδομάδα, 24 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την διαμάχη, η Apple φέρεται να χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Masimo για τον αισθητήρα SpO2 στο Watch Series 9 και στο Watch Ultra 2. Δύο υποθέσεις υποβλήθηκαν για το θέμα – μία στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ και μία στο ITC. Μέχρι να υπάρξει απόφαση, η Apple θα απαγορεύεται να πουλήσει τα wearables.

Οι χρήστες που έχουν ήδη αγοράσει αυτές τις δύο συσκευές μπορούν να συνεχίσουν να τις χρησιμοποιούν χωρίς πρόβλημα . Η απαγόρευση δεν επηρεάζει κανένα άλλο ρολόι της Apple. Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να τα πάρουν ως δώρο διακοπών από οποιονδήποτε συνεργάτη της Apple, όπως το BestBuy ή το Amazon. Ωστόσο, ο κατασκευαστής θα απαγορευτεί να τα προμηθεύσει μετά την προθεσμία της 24ης Δεκεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *