Honor Tablet 9 : Επίσημη ανακοίνωση

Honor Tablet 9 : Επίσημη ανακοίνωση

Η Honor ανακοίνωσε το Tablet 9 μαζί με το 90 GT. Το νέο tablet στοχεύει ακριβώς στην χρήση πολυμέσων και στη δημιουργία περιεχομένου.

Το tablet έχει ένα λεπτό και ελαφρύ, εξ ολοκλήρου μεταλλικό σώμα . Eίναι 6,96 mm λεπτό και ζυγίζει 555 g . Μπορείτε να έχετε το Honor Tablet 9 σε Λευκό, Μπλε ή Γκρι και με 8 GB με 128 GB ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου ή 12 GB με 256 GB ή 512 GB αποθηκευτικού χώρου.

Χρησιμοποιεί το Snapdragon 6 Gen 1 με επεξεργαστή οκτώ πυρήνων (4x Cortex-A78, 4x Cortex-A55).

Παρέχει μια οθόνη IPS LCD 12,1 ιντσών με ανάλυση 2560×1600 pixel και 500 nits φωτεινότητας. Το πάνελ χρησιμοποιεί αντιθαμβωτική χάραξη γυαλιού για την εξάλειψη έως και 98% των αντανακλάσεων. Είναι πιστοποιημένο από το Winning Bidding Institute για οπτική άνεση και διαθέτει διάκενο TÜV Rheinland για μη ανάκλαση, χαμηλό μπλε φως και χωρίς τρεμόπαιγμα.

Μπορείτε να αγοράσετε το Honor Tablet 9 με ένα ειδικό προστατευτικό οθόνης που μοιάζει με χαρτί που ονομάζεται Soft Light. Κάνει το γράψιμο και το σχέδιο στην οθόνη πιο ευχάριστο με μια γραφίδα. Η εφαρμογή Honor’s Notes υποστηρίζει φωνή σε κείμενο και έχει πρότυπα για σχέδιο.

Τα διαπιστευτήρια ήχου σε αυτό το tablet είναι εντυπωσιακά – έχετε 2 μικρόφωνα και 8 (ναι, οκτώ) ηχεία για πραγματικό ήχο surround. Η Honor έχει προχωρήσει περισσότερο με το λογισμικό με έναν αλγόριθμο βελτίωσης φωνής που μπορεί να καταστείλει το θόρυβο και να τονίσει τις φωνές ακόμη και από μια ηχογράφηση.

Τέλος, το Honor Tablet 9 διαθέτει μπαταρία 8.300mAh με φόρτιση 35W και τρέχει το MagicOS 7.2 της Honor, βασισμένο στο Android 13.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *