Steam : Ποια νέα λειτουργία παρέχει

Steam : Ποια νέα λειτουργία παρέχει

Μια νέα ενημέρωση beta για χρήστες που αναζητούν λίγο περισσότερο απόρρητο κυκλοφόρησε η Steam. Επιτρέπει στους πελάτες να δοκιμάσουν μια νέα έκδοση του καλαθιού αγορών Steam . Στην συνέχεια μπορούν να αποκρύψουν τον ιδιοκτήτη από τη δημόσια προβολή.

Η ενημέρωση του καλαθιού Steam φέρνει τρία νέα χαρακτηριστικά. Η νέα επιλογή ιδιωτικής αγοράς είναι διαθέσιμη από το ίδιο το καλάθι. Επιτρέπει στους πελάτες να επισημάνουν τα παιχνίδια ως ιδιωτικά πριν καν εισέλθουν στη βιβλιοθήκη. Αυτό θα σταματήσει την εμφάνιση των αγορών στα προφίλ χρηστών και θα αποκρύψει ακόμη και τους φίλους κατά την αναπαραγωγή.

Στη συνέχεια, η αγορά δώρων για φίλους συνήθως σημαίνει να φτιάξετε ένα νέο καλάθι και να προχωρήσετε στη διαδικασία αγοράς για κάθε λογαριασμό Steam. Τώρα η αγορά πολλαπλών δώρων να είναι μία μόνο ενέργεια. Η αποστολή μηνυμάτων δώρου έχει αλλάξει για να “επιταχύνει τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς”.

Τέλος, οι χρήστες beta θα διαπιστώσουν ότι το καλάθι Steam τους είναι πλέον κοινόχρηστο μεταξύ όλων των συσκευών τους στις οποίες έχουν συνδεθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *