Gmail για iOS:  διευκολύνει την απεγγραφή από ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Gmail για iOS: διευκολύνει την απεγγραφή από ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ένα νέο κουμπί πρόσθεσε η Google στην εφαρμογή Gmail για iOS για να σας διευκολύνει από την απαλλαγή από ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η εφαρμογή Gmail επιτρέπει ήδη στους χρήστες κινητών της να διαγραφούν από μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τώρα αυτή η λειτουργία γίνεται πιο απλή.

Το κουμπί Κατάργηση εγγραφής στο Gmail για iOS βρίσκεται στην κορυφή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δίπλα στο όνομα του αποστολέα. Αυτό θα εξοικονομήσει χρόνο για τους χρήστες του Gmail . Διαφορετικά θα πρέπει να πάνε στο κάτω μέρος του περιεχομένου email ή να κάνουν κλικ στο μενού με τις τρεις κουκκίδες στο επάνω μέρος .

Το κουμπί δεν είναι ακόμα ορατό στην έκδοση Android του Gmail . Ωστόσο, η Google έχει ενημερώσει τ με τα νέα βήματα για απεγγραφή από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η σελίδα υποστήριξης περιλαμβάνει νέα βήματα και για την έκδοση Android, υποδηλώνοντας ότι ενδέχεται να μην αργήσει να φτάσει το κουμπί Κατάργηση εγγραφής.

Η δυνατότητα απεγγραφής email υπήρχε από το 2009, αλλά αρχικά, οι χρήστες έπρεπε να κάνουν πολλά κλικ πριν αποχαιρετήσουν τα ανεπιθύμητα email. Η νέα έκδοση του Gmail το 2014, επιτρέπει στους χρήστες να διαγραφούν με δύο μόνο κλικ στις περισσότερες περιπτώσεις.

Ορισμένοι αποστολείς μπορεί να σας χρειαστούν να μεταβείτε στον ιστότοπό τους για να καταργήσετε την εγγραφή σας από τα email τους. Αφού αποσυνδέσετε έναν αποστολέα, ενδέχεται να χρειαστούν μερικές ημέρες για να σταματήσει η λίστα αλληλογραφίας να σας στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η Google λέει ότι “μπορεί να δείτε ένα μοναδικό αναγνωριστικό για μια λίστα αλληλογραφίας ή ένα αναγνωριστικό λίστας” αντί για το όνομα του αποστολέα μετά την κατάργηση της εγγραφής σας.

Εκτός από τη μη αυτόματη επιλογή, το Gmail στέλνει επίσης περιστασιακά συμβουλές για απεγγραφή από μαζικούς αποστολείς που σπάνια διαβάζετε. Στο iOS, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Προσαρμογές εισερχομένων > Συμβουλές εισερχομένων > απενεργοποιήστε το κουμπί εναλλαγής “Συμβουλές κατάργησης εγγραφής”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *