Microsoft : Τι είναι το  Azure AI Health Bot Copilot 

Microsoft : Τι είναι το  Azure AI Health Bot Copilot 

Η Microsoft εργάζεται ήδη για την παροχή παραγωγικών υπηρεσιών AI σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με την περίθαλψη. Τον Αύγουστο, η εταιρεία ανακοίνωσε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας υγειονομικής περίθαλψης Epic που περιλαμβάνει λειτουργίες όπως σύνοψη σημειώσεων για γιατρούς και πολλά άλλα.

Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε την ιδιωτική προεπισκόπηση των λειτουργιών Azure AI Health Bot Copilot. Δήλωσε ότι αυτή η υπηρεσία θα ενσωματώσει το bot της Azure AI Health με πολλές από τις υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης της. Σε αυτές υπάρχουν οι υπηρεσίες Azure OpenAI, Azure AI Search και Bing Custom Search.

Η Microsoft λέει ότι αυτή η υπηρεσία θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις υγειονομικής περίθαλψης να δημιουργήσουν τα δικά τους Copilot .Αυτά θα χρησιμοποιούν τα δεδομένα της εταιρείας για να βοηθήσουν στον εξορθολογισμό των υπηρεσιών που μπορεί συχνά να είναι κουραστικές για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας. Ακολουθούν ορισμένες από τις υποστηριζόμενες δυνατότητες:.

  • Δημιουργήστε προσαρμοσμένες απαντήσεις πατώντας στις δικές σας πηγές δεδομένων. Ενσωματώστε το τελικό σημείο της υπηρεσίας Azure OpenAI και το ευρετήριο αναζήτησης Azure AI . Έτσι , θα παράγετε απαντήσεις προσαρμοσμένες στις προτιμώμενες πηγές σας.
  • Δημιουργήστε απαντήσεις χρησιμοποιώντας τους δικούς σας ιστότοπους. Ενσωματώστε το τελικό σημείο της υπηρεσίας Azure OpenAI και την υπηρεσία Μεγάλης Προσαρμοσμένης Αναζήτησης για να χρησιμοποιήσετε περιεχόμενο αξιόπιστου ιστότοπου για τη βελτίωση του μοντέλου γλώσσας.
  • Αξιοποιήστε τις δυνατότητες ευφυΐας υγειονομικής περίθαλψης για γεννητικές απαντήσεις από αξιόπιστες πηγές υγειονομικής περίθαλψης. Χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες αξιόπιστες πηγές του Azure AI Health Bot, όπως τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH)
  • Εγώνα εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη ακολουθία εναλλακτικών που ενσωματώνει τις παραπάνω δυνατότητες. Σχεδιάστε ένα copilot που ακολουθεί μια εναλλακτική ακολουθία εάν δεν βρεθεί απάντηση, διασφαλίζοντας μια ισχυρή στρατηγική απόκρισης

Η Microsoft λέει ότι αναπτύσσει επίσης λειτουργίες Azure AI Health Bot Copilot, ώστε να συμμορφώνονται με τους απαιτούμενους κανονισμούς προστασίας δεδομένων. Περιλαμβάνει επίσης σύστημα ανατροφοδότησης για τους χρήστες να δίνουν τις απόψεις τους σχετικά με τις δυνατότητες δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης, μαζί με παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο τυχόν προτροπών από Copilot που μπορεί να είναι προβληματικές.

Οι επιχειρήσεις υγειονομικής περίθαλψης που θέλουν να συμμετάσχουν στην ιδιωτική προεπισκόπηση μπορούν να το κάνουν συμπληρώνοντας μια ηλεκτρονική φόρμα. Δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για το πότε θα γίνουν γενικά διαθέσιμες οι λειτουργίες Azure AI Health Bot Copilot, ούτε πόσο θα χρεώσει η Microsoft για τις υπηρεσίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *