Google Chrome : Νέες αλλαγές στην ασφάλεια του

Google Chrome : Νέες αλλαγές στην ασφάλεια του

Η Google αποφάσισε να ξεκινήσει να παρουσιάζει ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις στο Chrome. Ο Έλεγχος ασφαλείας του προγράμματος περιήγησης είναι η πιο σημαντική. Χρησιμοποιείται για να διατηρήσει τα πράγματα ασφαλή όταν περιηγείστε σε ιστότοπους.

Η Google δήλωσε ότι ο Έλεγχος ασφαλείας εκτελείται πλέον αυτόματα στο παρασκήνιο όταν χρησιμοποιείτε το Chrome. Πρόσθεσε:

“Θα λαμβάνετε προληπτική ειδοποίηση εάν οι κωδικοί πρόσβασης που είναι αποθηκευμένοι στο Chrome έχουν παραβιαστεί. Ακόμη, όταν οποιαδήποτε από τις επεκτάσεις σας είναι δυνητικά επιβλαβείς, δεν χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome ή εάν οι άδειες ιστότοπου χρειάζονται την προσοχή σας. Αυτές οι ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται στο μενού με τις τρεις κουκκίδες στο Chrome, ώστε να μπορείτε να προβείτε σε κάποια ενέργεια.”

Ο Έλεγχος ασφαλείας στο Chrome θα κόψει επίσης την άδεια χρήσης συγκεκριμένων λειτουργιών σε έναν ιστότοπο. Αυτό θα γίνει εάν δεν έχετε σερφάρει σε αυτόν τον ιστότοπο εδώ και καιρό. Θα σας ενημερώσει επίσης εάν λαμβάνετε πολλές ειδοποιήσεις από έναν ιστότοπο που δεν έχετε επισκεφτεί εδώ και πολύ καιρό.

Τέλος, η Google προσθέτει κάποιες βελτιώσεις στις ομάδες ετικετών. Επιτρέπουν στους χρήστες να τοποθετούν μια σειρά από καρτέλες σε μια ομάδα για καλύτερη οργάνωση. Η Google δήλωσε ότι αυτή η βελτίωση θα είναι χρήσιμη για άτομα που χρησιμοποιούν το Chrome σε περισσότερες από μία συσκευές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *