Insomniac Games: Επίσημη ανακοίνωση για τη διαρροή δεδομένων

Insomniac Games: Επίσημη ανακοίνωση για τη διαρροή δεδομένων

Περισσότερα από 1,67 terabytes δεδομένων έχουν διαρρεύσει από τη Insomniac Games που έχει δημιουργήσει το Spider-Man 2 . Τα στοιχεία της διαρροής περιλαμβάνουν και περιεχόμενο από ένα άλλο επερχόμενο παιχνίδι.

Η δήλωση δημοσιεύεται αναλυτικά παρακάτω:

“Σας ευχαριστούμε για την δήλωση συμπόνιας και την ακλόνητη υποστήριξη. Εκτιμάται βαθιά.

Είμαστε λυπημένοι και θυμωμένοι για την πρόσφατη εγκληματική κυβερνοεπίθεση στο στούντιο μας και για το συναισθηματικό τίμημα που έχει στην ομάδα προγραμματιστών μας. Έχουμε εστιάσει εσωτερικά τις τελευταίες μέρες για να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον.

Γνωρίζουμε ότι τα κλεμμένα δεδομένα περιλαμβάνουν προσωπικά στοιχεία που ανήκουν σε υπαλλήλους μας, πρώην υπαλλήλους και ανεξάρτητους εργολάβους. Περιλαμβάνει επίσης λεπτομέρειες πρώιμης ανάπτυξης για το Marvel’s Wolverine για PlayStation 5. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε γρήγορα για να προσδιορίσουμε ποια δεδομένα επηρεάστηκαν.

Αυτή η εμπειρία ήταν εξαιρετικά οδυνηρή για εμάς. Θέλουμε όλοι να απολαμβάνουν τα παιχνίδια που αναπτύσσουμε όπως επιδιώκουμε και όπως αξίζουν οι παίκτες μας.

Ωστόσο, όπως ο Logan…Insomniac είναι ανθεκτικός. Το Marvel’s Wolverine συνεχίζει όπως είχε προγραμματιστεί. Το παιχνίδι βρίσκεται σε πρώιμη παραγωγή και αναμφίβολα θα εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, όπως και όλα τα σχέδιά μας.

Αν και εκτιμούμε τον ενθουσιασμό όλων, θα μοιραστούμε επίσημες πληροφορίες για το Marvel’s Wolverine όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Εκ μέρους όλων στην Insomniac, σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.”

Με βάση πληροφορίες από την παραβίαση δεδομένων, το Insomniac Wolverine δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι κάποια στιγμή το 2026. Τα αρχεία φέρεται να περιλαμβάνουν επίσης έγγραφα για δύο ακόμη ανώνυμα MarvelX Men που ο προγραμματιστής μπορεί επίσης να δημιουργήσει για τις κονσόλες PlayStation της Sony.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *