Facebook miniplayer: Θα μεταδίδει περιεχόμενο κατευθείαν από το Spotify

Facebook miniplayer: Θα μεταδίδει περιεχόμενο κατευθείαν από το Spotify

Το Spotify διευκολύνει την ανακάλυψη της νέας μουσικής με την τελευταία συνεργασία του με το Facebook. Από σήμερα, οι χρήστες του Facebook μπορούν να κάνουν ροή από το Spotify, χάρη σε ένα νέο miniplayer. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη τόσο σε χρήστες iOS όσο και σε χρήστες Android σε 27 χώρες και θα προστεθεί υποστήριξη για περισσότερες αγορές τους επόμενους μήνες.

Η λειτουργία, η οποία αποτελεί επέκταση της επιλογής κοινής χρήσης κοινωνικής δικτύωσης στην εφαρμογή Spotify, θα ρωτήσει τους χρήστες εάν θέλουν να μοιραστούν το περιεχόμενο στο “Stories” ή στο “News Feed”. Εάν επιλεγεί το τελευταίο, οι χρήστες που βλέπουν το κοινόχρηστο περιεχόμενο θα έχουν τη δυνατότητα ροής περιεχομένου από την εφαρμογή καθώς το χρησιμοποιούν. Οι χρήστες Premium θα έχουν άμεση πλήρη αναπαραγωγή, ενώ οι δωρεάν χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τη λειτουργία τυχαίας αναπαραγωγής που συνοδεύεται από διαφημίσεις.

Η διαδικασία εκκίνησης του miniplayer είναι αρκετά απλή. Όταν βλέπουν το κοινόχρηστο περιεχόμενο, οι χρήστες θα πατήσουν το κουμπί “Αναπαραγωγή”. Εάν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν, θα τους ζητηθεί να συνδέσουν τις εφαρμογές και εάν έχουν ήδη συνδεθεί, θα ξεκινήσει η αναπαραγωγή.

Οι χώρες στις οποίες διατίθεται αυτή η ικανότητα είναι η Αργεντινή, η Αυστραλία, η Βολιβία, η Βραζιλία, ο Καναδάς, η Χιλή, η Κολομβία, η Κόστα Ρίκα, η Δομινικανή Δημοκρατία, ο Ισημερινός, το Ελ Σαλβαδόρ, η Γουατεμάλα, η Ονδούρα, η Ινδονησία, το Ισραήλ, η Ιαπωνία, η Μαλαισία, το Μεξικό, η Νέα Ζηλανδία , Νικαράγουα, Παναμάς, Παραγουάη, Περού, Νότια Αφρική, Ταϊλάνδη, Ουρουγουάη και ΗΠΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *