Windows 11 Moment 5 : Πότε κυκλοφορεί

Windows 11 Moment 5 : Πότε κυκλοφορεί

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει την έκδοση Windows 11 Moment 5 στο πρώτο εξάμηνο του 2024. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει , πιθανότητα, η τελευταία Moment το 2025.

Η επόμενη έκδοση χαρακτηριστικών για τα Windows 11 δεν θα φέρει πολλές νέες δυνατότητες ή καινοτόμες αλλαγές. Μπορείτε να περιμένετε μερικές μικρές προσθήκες και αλλαγές που θα κάνουν το λειτουργικό σύστημα να συμμορφώνεται με τον Νόμο για τις Ψηφιακές Αγορές.

Η ενημέρωση των Windows 11 “Moment 5” θα εισάγει βελτιώσεις στα widget, όπως π.χ η από καιρό υποσχόμενη επιλογή για απόκρυψη της ροής ειδήσεων. Θα υπάρχουν βελτιώσεις προσβασιμότητας και κοινής χρήσης, νέες δυνατότητες για την ενσωμάτωση των Windows 365 και ενημερώσεις για εφαρμογές εισερχομένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρειάζεται να περιμένουμε την ενημέρωση «Moment 5» για να αποκτήσουμε μερικά από τα καλύτερα μέρη της. Μπορείτε να εγκαταστήστε τον ενημερωμένο πίνακα Widgets με τη δυνατότητα απενεργοποίησης των ειδήσεων. Επίσης, υπάρχει μια μέθοδος για να απεγκαταστήστε τον Microsoft Edge ακόμα κι αν ζείτε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, μπορείτε να εγγράψετε τον υπολογιστή σας στο Πρόγραμμα Windows Insider για να δοκιμάσετε τις επερχόμενες αλλαγές προτού γίνουν διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες των Windows 11.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *