Dell: Πως θα χρησιμοποιήσει την Copilot

Dell: Πως θα χρησιμοποιήσει την Copilot

Το Copilot διατίθεται στην αγορά από τη Microsoft ως κάτι περισσότερο από έναν ψηφιακό βοηθό. Το Copilot θα είναι “το σημείο εισόδου σε αυτόν τον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης στον υπολογιστή.”.Και η Dell το ξέρει αυτό.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι κατασκευαστές υπολογιστών βρίσκουν νέες ιδέες για το πώς μια δυνατότητα δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικούς υπολογιστές με Windows. Σήμερα εμφανίστηκε ένα άρθρο σχετικά με την προβολή μιας πρόσφατης επίδειξης από την Dell . Εκεί έδειξε πώς κάτι παρόμοιο με το Copilot θα μπορούσε να διευκολύνει την αλλαγή των ρυθμίσεων σε έναν υπολογιστή.

Η επίδειξη περιλάμβανε μακέτες των Windows 11 που εκτελούνται με προηγμένες λειτουργίες που μοιάζουν με Copilot. Η Dell έδειξε πώς θα μπορούσε να ρυθμιστεί ένα εικονίδιο Copilot στη γραμμή εργασιών των Windows 11. Κάνοντας κλικ σε αυτό το εικονίδιο θα μπορούσε να επιτρέψει στους χρήστες είτε να πληκτρολογήσουν είτε να εκφωνήσουν μηνύματα. Αυτές οι προτροπές θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να ζητηθεί από το Copilot να εμφανίσει τα στοιχεία ελέγχου φωτεινότητας ενός trackball ή να δει ποια έκδοση προγράμματος οδήγησης γραφικών έχετε εγκαταστήσει.

Σε μια άλλη μακέτα επίδειξης των Windows 11, η Dell έδειξε πώς το Copilot μπορεί να είναι σε θέση να ρυθμίζει αυτόματα τις ρυθμίσεις ασφαλείας Wi-Fi όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε σε έναν δημόσιο δρομολογητή Wi-Fi. Οι χρήστες θα μπορούσαν να πληκτρολογήσουν ή να μιλήσουν στο Copilot και να του ζητήσουν να εκτελέσει τον υπολογιστή τους με τις ταχύτερες δυνατές ρυθμίσεις απόδοσης. Αυτή η εντολή ολοκληρώνεται στη συνέχεια από το Copilot, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να κάνει αυτές τις αλλαγές χειροκίνητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *