Asus Zenfone 10: λαμβάνει ενημέρωση Android 14

Asus Zenfone 10: λαμβάνει ενημέρωση Android 14

Η Asus ξεκίνησε να κυκλοφορεί τη σταθερή ενημέρωση στο Android 14 για το Zenfone 10. Ακόμα και για τα μοντέλα της ΕΕ. Για να λάβετε την ενημέρωση, το Zenfone 10 πρέπει να είναι στην έκδοση λογισμικού 33.0220.0220.101.

Αφού κατεβάσετε την ενημέρωση 1,3 GB και την εγκαταστήσετε, θα είστε στην έκδοση λογισμικού 34.1004.0204.65. Η ενημέρωση κυκλοφορεί σε παρτίδες. Επομένως μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες για να φτάσει σε όλες τις μονάδες Zenfone 10 εκεί έξω στη φύση.

Εάν δεν έχετε δει ακόμα την ειδοποίηση ενημέρωσης, μπορείτε να ελέγξετε μη αυτόματα για την ενημέρωση μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημερώσεις συστήματος. Η Asus σάς συμβουλεύει ανεπιφύλακτα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας πριν συνεχίσετε.

Το ημερολόγιο αλλαγών αναφέρει βελτιστοποιήσεις για συνδεσιμότητα Bluetooth και διορθώσεις για προβλήματα ηχούς κλήσης μεγάφωνου. Ακόμη, μια νέα μέθοδος εμφάνισης της χρήσης μπαταρίας “για να δείτε τη χρήση της εφαρμογής σε τμήματα”, υποστήριξη για το νέο “Φωτογραφίες και βίντεο” άδεια και το νέο εργαλείο επιλογής φωτογραφιών συστήματος. Τέλος, το ανανεωμένο Mobile Manager, Επαφές, Τηλέφωνο, Έκτακτη κλήση, Διαχείριση αρχείων, Αριθμομηχανή, Ρολόι, Συλλογή, Καιρός, Εγγραφή ήχου, Ρυθμίσεις, Κλώνος τηλεφώνου, Τοπικό αντίγραφο ασφαλείας και Εκκίνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *