Samsung Galaxy Tab S9 FE+ : Δέχεται την αναβάθμιση σε One Ui 6

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ : Δέχεται την αναβάθμιση σε One Ui 6

Η Samsung ξεκίνησε την διάθεση της ενημέρωσης Android 14 μέσω One UI 6 για αρκετές συσκευές. Η πιο πρόσφατη που έλαβε είναι η Galaxy Tab S9 FE+ που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο με Android 13.

Τώρα θα έχει το One UI 6, βασισμένο φυσικά στο Android 14. Η κυκλοφορία γίνεται μόνο στην Τουρκία και την Αυστραλία. Χρειάζεται μόνο λίγος χρόνος για να επεκταθούν σε όλο και περισσότερες χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Η ενημέρωση έρχεται μέσω του αέρα ως λήψη 2 GB . Μόλις την εγκαταστήσετε θα βρίσκεστε στο επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας της 1ης Νοεμβρίου 2023 και στην έκδοση λογισμικού X610XXU1BWK9 / X610OJM1BWKA. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι μια νέα λειτουργία DeX, ένα είδος υβριδίου του παλιού DeX και του κανονικού One UI. Υπάρχει επίσης μια νέα σχεδίαση για τον πίνακα ελέγχου.

Οι συνήθεις σημειώσεις σχετικά με τις over-the-air ενημερώσεις ισχύουν και σε αυτήν την περίπτωση, χωρίς έκπληξη. Αυτές οι κυκλοφορίες γενικά κυκλοφορούν σε παρτίδες, επομένως μπορεί να περάσουν μερικές ημέρες μέχρι να εξαπλωθούν σε όλες τις συσκευές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *