WhatsApp: Ποια σημαντική αλλαγή έρχεται

WhatsApp: Ποια σημαντική αλλαγή έρχεται

Το WhatsApp κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές στην έκδοση για Android. Σε μια από αυτές, οι χρήστες του WhatsApp θα πρέπει να θυσιάσουν κάποιο χώρο από το Google Drive για να συνεχίσουν να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας.

Η πλατφόρμα δεν πρόκειται πλέον να παρέχει τη δωρεάν υπηρεσία αποθήκευσης στο Google Drive στους χρήστες. Προηγουμένως, οι χρήστες είχαν τα πλεονεκτήματα της ύπαρξης κρυπτογραφημένων αντιγράφων ασφαλείας συνομιλίας από άκρο σε άκρο στο Google Drive.

Αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας δεν επηρέασαν τον υπάρχοντα χώρο αποθήκευσης του Google Drive των χρηστών. Ωστόσο, με τις τελευταίες αλλαγές στην πολιτική της εταιρείας, η κατάσταση έχει αλλάξει.

Τα άτομα που χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή τον προεπιλεγμένο αποθηκευτικό χώρο 15 GB από το Google Drive θα πρέπει τώρα να είναι προσεκτικοί σχετικά με τον αποθηκευτικό χώρο τους. Μόλις ένας χρήστης υπερβεί το δεδομένο όριο αποθήκευσης, θα πρέπει να αφήσει χώρο για νέο περιεχόμενο για να συνεχίσει τα αντίγραφα ασφαλείας.

Η αλλαγή είναι προς το παρόν μόνο για χρήστες beta του WhatsApp και ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2023. Ωστόσο, για να υπενθυμίσουμε σε όλους τους μη beta χρήστες, οι αλλαγές θα ισχύουν σε όλους τους λογαριασμούς WhatsApp το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Επιπλέον, η εφαρμογή θα εμφανίσει μια ειδοποίηση που θα ειδοποιεί τους χρήστες για το πότε θα ξεκινήσουν οι αλλαγές. Αυτό θα εμφανίζεται ως banner 30 ημέρες πριν από την εφαρμογή της πολιτικής, όταν μεταβαίνουν οι χρήστες Ρυθμίσεις > Συνομιλίες > Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας συνομιλίας.

Τέλος, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι χρήστες έχουν την επιλογή να μην αποθηκεύουν τις συνομιλίες τους στο Google Drive. Αντίθετα, μπορούν να μεταφέρουν τις συνομιλίες τους μεταξύ συσκευών Android.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *