Apple Vision Pro : Πότε θα κυκλοφορήσει

Apple Vision Pro : Πότε θα κυκλοφορήσει

Η κυκλοφορία του Apple Vision Pro πλησιάζει. Και όσοι περιμένουν , θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να το δοκιμάσουν. Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τη συσκευή στις αρχές του 2024.

Το Vision Pro έχει ήδη εισέλθει στη μαζική παραγωγή και θα ξεκινήσει τις μαζικές αποστολές την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Πιθανότατα θα φτάσει στα Apple Stores στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου.

Η Apple πιθανότατα θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση πριν ξεκινήσει η αποστολή του Vision Pro για να δώσει στη συσκευή το δικό της προσκήνιο. Μια μεμονωμένη εκδήλωση θα δώσει στην Apple την ευκαιρία να επιδείξει το Vision Pro σε ένα κοινό και να συζητήσει τυχόν αλλαγές που έχουν γίνει στο υλικό από τον Ιούνιο.

Μια εκδήλωση αυτόν τον μήνα για τη σωστή παρουσίαση του Vision Pro θα ήταν επίσης η πρώτη εκδήλωση του Ιανουαρίου της Apple από την παρουσίαση του iPad το 2010. Η Apple χρησιμοποίησε προηγουμένως την έκθεση Macworld τον Ιανουάριο για να λανσάρει πολλά σημαντικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των MacBook Air, Mac OS X, PowerBook G3 και iPhone.

Το Vision Pro θα λανσάρει τη νέα πλατφόρμα χωρικών υπολογιστών της Apple με ένα ακουστικό 3.499 $ που διαθέτει επεξεργαστή M2, 12 κάμερες, πέντε αισθητήρες και έξι μικρόφωνα. Το Vision Pro διαθέτει ένα ζευγάρι οθονών 4K εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης που παράγουν εικόνες που «αισθάνονται» πλάτος έως και 100 πόδια. Θα περιλαμβάνει υποστήριξη για μια ποικιλία εφαρμογών και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των Apple TV+ και Disney+, καθώς καιχωρικά βίντεο καταγράφηκε στο iPhone 15 Pro.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *