Microsoft Edge: Ποια είναι η νέα ονομασία του

Microsoft Edge: Ποια είναι η νέα ονομασία του

Μια σημαντική αλλαγή στο όνομα του Microsoft Edge για Android και iOS παρατήρησαν κάποιοι χρήστες. Φαίνεται , ότι η εταιρεία μετονόμασε το πρόγραμμα περιήγησής της για κινητά από απλώς “Microsoft Edge” σε “Microsoft Edge: AI Browser”, επισημαίνοντας ξεκάθαρα πού επικεντρώνει τις περισσότερες προσπάθειές της στις μέρες μας.

Ακόμη , προωθεί νέες δυνατότητες με τεχνητή νοημοσύνη, όπως τη δημιουργία εικόνων DALL-E 3, τη σύνοψη άρθρων με το Copilot, την αναγνώριση εικόνας και άλλα. Επίσης, η περιγραφή υπογραμμίζει την υποστήριξη GPT-4, αποκαλώντας τον Microsoft Edge “το πρόγραμμα περιήγησής σας με τεχνητή νοημοσύνη”.

Το Microsoft Edge έχει ενσωματωμένο Copilot για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Εξουσιοδοτημένο από το GPT-4, το Copilot σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ερωτήσεις, να κάνετε πιο συγκεκριμένες αναζητήσεις, να λαμβάνετε περιεκτικές περιλήψεις και να δημιουργείτε εικόνες με το DALL-E 3. Το Microsoft Edge είναι ένας πιο έξυπνος τρόπος περιήγησης, εύρεσης, δημιουργίας και αγοράς εν κινήσει.

Το 2023 έδειξε ότι η Microsoft ποντάρει πολύ στην τεχνητή νοημοσύνη και τη συνεργασία της με το OpenAI που κατέστησε δυνατό το Copilot. Επομένως, δεν είναι περίεργο ότι η εταιρεία είναι πρόθυμη να ενσωματώσει και να προωθήσει το Copilot παντού. Τ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *