Samsung: Πότε θα γίνει το Galaxy Unpacked

Samsung: Πότε θα γίνει το Galaxy Unpacked

Η Samsung όρισε επίσημα ημερομηνία για την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S24. Το Unpacked event θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου .Εκεί θα δούμε τις σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το Galaxy AI.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10 π.μ. ώρα Ειρηνικού, που είναι 1 μ.μ. ανατολική, 6 μ.μ. στο Λονδίνο, 7 μ.μ. CET και 23:30 στην Ινδία. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες ανατολικές χώρες, όπως η Νότια Κορέα, η Κίνα και η Αυστραλία, θα μπορούν πραγματικά να παρακολουθήσουν τη ζωντανή ροή τις πρώτες πρωινές ώρες της 18ης Ιανουαρίου.

Τα Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra θα διατηρήσουν τη συνολική σχεδίαση και το αποτύπωμα όπως οι προκάτοχοί τους. Η μεγαλύτερη αλλαγή το νέο One UI 6.1, εμπλουτισμένο με το γενετικό AI της Samsung . Αυτό θα προσφέρει καλύτερες φωτογραφίες νυχτερινής λειτουργίας, ζωντανή μετάφραση κατά τη διάρκεια των κλήσεων και ορισμένες βελτιστοποιήσεις λογισμικού και υλικού.

Τα τηλέφωνα διέρρευσαν σχεδόν πλήρως, αλλά το πιο ενδιαφέρον μέρος είναι ότι δεν γίνονται πιο ακριβά. Αντίθετα, τα S24 και S24+ θα είναι φθηνότερα στην Ευρώπη και αυτή η αλλαγή είναι πιθανό να αντανακλά το κόστος και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, τα S24 και S24+ θα έχουν chipset Exynos 2400, με το S24 Ultra να έρχεται με Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *