Microsoft : θα προσθέσει το Copilot στα μενού των  Windows 11

Microsoft : θα προσθέσει το Copilot στα μενού των Windows 11

Δύο νέες εκδόσεις Windows 11 κυκλοφόρησε η ομάδα προγραμματιστών των Windows . Σε αυτές εμφανίζεται μια ενδιαφέρουσα αλλαγή κώδικα που υποδηλώνει ότι το Copilot μπορεί να εμφανιστεί σε περισσότερες περιοχές σε όλο το λειτουργικό σύστημα.

Αυτήν τη στιγμή, οι χρήστες των Windows 11 μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Copilot πατώντας το εικονίδιό του στη γραμμή εργασιών. Αυτό το κουμπί μπορεί να μετακινηθεί στην κάτω δεξιά γωνία, αντικαθιστώντας το κουμπί “Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας”. Ωστόσο, οι μελλοντικές εκδόσεις των Windows 11 θα μπορούσαν να προσθέσουν νέες θέσεις για το Copilot .

Μέσα στην έκδοση build 26016 εντοπίστηκε η παρακάτω γραμμή κώδικα :

CopilotFECcontextMenu: 45647150

Ίσως αυτό το κομμάτι να μας προετοιμάζει για αυτή την αλλαγή. Απλά θα πρέπει να περιμένουμε τη Microsoft να κυκλοφορήσει νέες εκδόσεις προεπισκόπησης και να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες .

Η Microsoft αναμένεται να προσθέσει καταχωρίσεις που σχετίζονται με το Copilot σε περισσότερες περιοχές σε όλο το κέλυφος . Θέλει να κάνει την αλληλεπίδραση με τον βοηθό και τις δυνατότητές του ευκολότερη και πιο προσιτή. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι εγγραφές θα είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένες από την τρέχουσα κατάσταση Copilot στα Windows 11.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *