Microsoft Teams : Ποιες είναι οι νέες βελτιώσεις

Microsoft Teams : Ποιες είναι οι νέες βελτιώσεις

Η Microsoft αποκάλυψε όλες τις νέες δυνατότητες που έχει προσθέσει στην εφαρμογή Teams τον τελευταίο μήνα. .

Σε μια ανάρτηση παρουσιάζονται όλες οι νέες δυνατότητες και αλλαγές για τις οποίες έχουν γίνει μέσα στον προηγούμενο μήνα. Σε αυτά περιλαμβάνονται η νέα εφαρμογή OneDrive για αποθήκευση αρχείων στο Teams, νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Shifts, και το γεγονός ότι η εφαρμογή Teams είναι τώρα γενικά διαθέσιμη για εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές. Ο Δεκέμβριος είδε επίσης έναν νέο τρόπο δημιουργίας προσαρμοσμένου υπόβαθρου μέσω AI για ανακοινώσεις καναλιών.

Ωστόσο, τον περασμένο μήνα προστέθηκαν άλλες νέες προσθήκες και βελτιώσεις για τους χρήστες του Teams. Μια από αυτές είναι μια νέα εμπειρία αναζήτησης για συνομιλίες και κανάλια που περιλαμβάνει ένα νέο κουμπί αναζήτησης “εύρεση στο κανάλι”. Οι χρήστες μπορούν τώρα να κάνουν κλικ σε αυτό το κουμπί για να αναζητήσουν πράγματα σε μια συγκεκριμένη συνομιλία ή κανάλι . Τα αποτελέσματα αυτής της αναζήτησης να εμφανίζονται στο δεξιό πλαίσιο. Φίλτρα αναζήτησης όπως “αρχεία”, “ομαδικές συνομιλίες” ή “ομάδες και κανάλια” έχουν επίσης προστεθεί στο Teams. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης να μπορεί να περιορίσει τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ακόμη, προστέθηκε ένα νέο κουμπί συνομιλίας στη ροή δραστηριοτήτων που θα επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν μια συνομιλία με έναν καλούντα που μπορεί να είχαν χάσει αρχικά. Οι χρήστες του chatbot Copilot AI στο Teams μπορούν πλέον να βλέπουν προηγούμενες συνομιλίες που μπορεί να είχαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *