Linux Mint: Ποια είναι τα σχέδια της εταιρίας

Linux Mint: Ποια είναι τα σχέδια της εταιρίας

Το Linux Mint 21.3 έχει ήδη μπει σε δοκιμαστική φάση από την ομάδα υποστήριξη της. Οπότε , σύντομα περιμένουμε την κυκλοφορία του. Πιθανό να δούμε την κυκλοφορία κάποια στιγμή από την επόμενη εβδομάδα.

Υπάρχουν 50 αναφορές σφαλμάτων κατά τη διάρκεια της beta κυκλοφορίας και από αυτές 35 έχουν επιλυθεί. Τα άλλα 15 αναμένονται να λυθούν αυτή την εβδομάδα προτού προετοιμαστεί για τη σταθερή έκδοση και μια διαδρομή αναβάθμισης.

Ένα ISO 21.3 EDGE πρόκειται επίσης να κυκλοφορήσει με πυρήνα Linux 6.2 αντί 5.15, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί νεότερο υλικό. Το προβληματικό υλικό περιελάμβανε κάρτες γραφικών AMD, ασύρματα chipsets και ελεγκτές SSD που χρησιμοποιούνται σε φορητούς υπολογιστές Acer.

Για όποιον χρησιμοποιεί LMDE 6, θα λάβει νέες ενημερώσεις λίγο πριν κυκλοφορήσει το Linux Mint 21.3 . Θα περιέχει όλες τις νέες δυνατότητες του Linux Mint – η βάση του Debian θα παραμείνει ωστόσο η ίδια.

Το Linux MINt 21.3 έχει την κωδική ονομασία Virginia, συνεχίζοντας το γυναικείο σύστημα ονοματοδοσίας. Περιλαμβάνει βελτιώσεις ροής Hypnotix TV, βελτιωμένες εικόνες ISO που έχουν πλήρη υποστήριξη για SecureBoot, Cinnamon 6.0 με πολλές βελτιώσεις και βελτιώσεις στο Warpinator.

Εάν κατεβάσατε την έκδοση beta και θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη σταθερή έκδοση, απλώς συνεχίστε να εφαρμόζετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις. Εάν σκεφτόσασταν να δοκιμάσετε την beta, είναι καλύτερο να περιμένετε την τελική κυκλοφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *