iPhone 16 Pro: Πόσο διαφορετικό θα είναι

iPhone 16 Pro: Πόσο διαφορετικό θα είναι

Η κυκλοφορία της σειράς iPhone 16 δεν είναι κοντά. Ωστόσο, τα δύο μοντέλα της σειράς φαίνονται πανομοιότυπα με τους προκατόχους . Οι κύριες αλλαγές θα είναι οι μεγαλύτερες διαγώνιες οθόνης και το προστιθέμενο χωρητικό κουμπί Capture στη δεξιά πλευρά κάτω από το κουμπί λειτουργίας.

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει διαγώνιο οθόνης 6,27 ιντσών. Οι προκαταρκτικές διαστάσεις της συσκευής είναι 149,6 x 71,45 x 8,25 mm και αναμένεται να ζυγίζει 194 γραμμάρια. Το 16 Pro Max θα έχει οθόνη 6,85 ιντσών και αναμένεται να έχει διαστάσεις 163 x 77,58 x 8,25 mm ενώ ζυγίζει 225 γραμμάρια. Η σειρά 16 Pro θα έχει κάμερες 48 MP και το μικρότερο 16 Pro θα αποκτήσει τον φακό zoom 5x tetraprism.

Το νέο κουμπί Capture είναι αναμφισβήτητα η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή υλικού και στις δύο συσκευές. Φημολογείται ότι διαθέτει αισθητήρα δύναμης και θα είναι στο ίδιο επίπεδο με το πλαίσιο του τηλεφώνου. Το νέο κουμπί αναμένεται να είναι αποκλειστικά για τα μοντέλα Pro iPhone και θα λειτουργεί ως συντόμευση για την εφαρμογή κάμερας. Λόγω της τοποθέτησής του, το κουμπί Capture θα αναγκάσει την Apple να μετακινήσει την αποκλειστική κεραία mmWave των ΗΠΑ στην αριστερή πλευρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *