Windows 11 24H1 : Πότε θα κυκλοφορήσει

Windows 11 24H1 : Πότε θα κυκλοφορήσει

Η επόμενη ενημέρωση λειτουργιών για τα Windows 11 αναμένεται να είναι η τελευταία πριν την επόμενη γενιά Windows που θα έχει μεγάλη εστίαση στην τεχνητή νοημοσύνη. Δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η Dell μπορεί απλώς να μας δώσει μια ιδέα. Φυσικά, αν εμπιστεύεστε την Dell με αυτού του είδους τις πληροφορίες.

Η Dell ανακοίνωσε νέους φορητούς υπολογιστές XPS, και τα προωθητικά τους υλικά διαθέτουν, μεταξύ άλλων, υποστήριξη Wi-Fi 7. Η υποσημείωση λέει ότι το Wi-Fi 7 απαιτεί την έκδοση 24H1 των Windows 11.

Ως σημαντικός συνεργάτης υλικού της Microsoft, η Dell γνωρίζει ξεκάθαρα ένα ή δύο πράγματα για τις επερχόμενες εκδόσεις των Windows. Επιπλέον, ο ισχυρισμός ευθυγραμμίζεται μετα προγράμματα οδήγησης Intel Wi-Fi 7 που κυκλοφόρησαν πρόσφατα με “υποστήριξη λειτουργικού συστήματος σε εκκρεμότητα”. Ένα πρόσφατο άρθρο βάσης γνώσεων από το Netgear το αποκάλυψε επίσης ότι το Wi-Fi 7 απαιτεί ενημέρωση των Windows 11.

Όπως και να ονομάζει η Microsoft την επόμενη ενημέρωση των Windows 11, το χρονικό πλαίσιο που αναφέρει η Dell είναι λογικό. Η ενημέρωση “Moment 5” αναμένεται να φτάσει στο τέλος της ανάπτυξης τον Φεβρουάριο. Στην συνέχεια , θα φτάσει ως προαιρετική ενημέρωση για τους “αναζητούντες” τον Μάρτιο και να κυκλοφορήσει πλήρης στις ενημερώσεις του Patch Tuesday του Απριλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *