WhatsApp iOS beta: Ποιες είναι οι νέες αλλαγές

WhatsApp iOS beta: Ποιες είναι οι νέες αλλαγές

Το WhatsApp , η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που ανήκει στη Meta , ιδρύθηκε πριν από περισσότερο από μια δεκαετία. Ωστόσο, δεν έχει κάνει πολλά από την άποψη της προσαρμογής σε σύγκριση με ανταγωνιστές. Αυτή τη στιγμή, το WhatsApp προσαρμόζει αυτόματα στη ρύθμιση του σκούρου/ανοιχτού θέματος η συσκευή σου.

Οι χρήστες του WhatsApp μπορούν επίσης να τροποποιήσουν την εμφάνιση της εφαρμογής αλλάζοντας το φόντο της συνομιλίας ή την ταπετσαρία συνομιλίας. Μπορούν να επιλέξουν ξεχωριστές ταπετσαρίες για διαφορετικούς χρήστες και ομαδικές συνομιλίες στην εφαρμογή ή να επιλέξουν μια καθολική ταπετσαρία για όλες τις συνομιλίες. Ωστόσο, η αλλαγή της ταπετσαρίας δεν κάνει τίποτα στις κύριες οθόνες, όπως Ρυθμίσεις, Συζητήσεις, Ενημερώσεις και Κοινότητες.

Ωστόσο, σύντομα οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν από μια παλέτα χρωμάτων για να προσαρμόσουν στοιχεία διεπαφής χρήστη, όπως εικονίδια και σήματα. Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων προτιμούσε το μπλε ως το χρώμα της επωνυμίας από την έναρξή της. Ωστόσο, πρόσφατα δοκίμασε ένα πράσινο χρώμα που δεν έγινε αποδεκτό από όλους τους δοκιμαστές.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει η νέα δυνατότητα προσαρμογής χρώματος της εφαρμογής στη σταθερή έκδοση του WhatsApp. Το WhatsApp μπορεί να σας επιτρέψει να αλλάξετε το χρώμα των φυσαλίδων συνομιλίας σε μια μελλοντική ενημέρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *