Microsoft Excel: Ποιες αλλαγές θα γίνουν

Microsoft Excel: Ποιες αλλαγές θα γίνουν

Η Microsoft ανακοίνωσε μια συγκεκριμένη βελτίωση για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή σε tablet Apple iPad. Αυτοί οι κάτοχοι μπορούν πλέον να δημιουργούν και να επεξεργάζονται Συγκεντρωτικούς Πίνακες στην εφαρμογή iPad Excel για πρώτη φορά.

Τι είναι οι Συγκεντρωτικοί Πίνακες; Αυτή είναι μια ισχυρή δυνατότητα του Excel που επιτρέπει στους χρήστες να συνοψίζουν γρήγορα μεγάλες ποσότητες δεδομένων σε ένα υπολογιστικό φύλλο.

Σε σημερινή ανάρτηση στο ιστολόγιο του Excel, η Microsoft δηλώνει ότι αυτή η προσθήκη στο Excel θα συμβάλει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των πλατφορμών:

Έχουμε προσαρμόσει αυτό το ισχυρό εργαλείο για τη μικρότερη οθόνη και τη διεπαφή αφής του iPad. Τώρα, έχετε την ευελιξία να μετακινείστε απρόσκοπτα μεταξύ επιτραπέζιου υπολογιστή, ιστού και iPad, διατηρώντας παράλληλα μια συνεπή εμπειρία σε όλους τους τομείς.

Οι χρήστες του Excel iPad μπορούν να δημιουργήσουν έναν νέο Συγκεντρωτικό Πίνακα μεταβαίνοντας στην καρτέλα Εισαγωγή και Συγκεντρωτικός πίνακας . Μετά, μπορούν να επιλέξουν μια τοποθεσία προέλευσης και εισαγωγής, ώστε να μπορούν να τοποθετήσουν τον Συγκεντρωτικό Πίνακά τους με ένα πάτημα στην οθόνη αφής του iPad. Μπορείτε επίσης να πατήσετε στην περιοχή ενότητα στο κάτω μέρος της εφαρμογής Excel για να κάνετε αλλαγές στα πεδία απλώς σύροντάς τα με το δάχτυλό σας στην οθόνη.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα δεδομένα προέλευσης στον Συγκεντρωτικό Πίνακα πατώντας στην Αλλαγή πηγής δεδομένων . Αυτό θα εμφανίσει ένα πλαϊνό πλαίσιο όπου μπορείτε να κάνετε αυτές τις αλλαγές. Μπορείτε επίσης να πατήσετε στις Ρυθμίσεις πλαϊνό πλαίσιο για τον ακριβή συντονισμό των πληροφοριών Συγκεντρωτικού Πίνακα,

Αυτήν τη στιγμή, η νέα δυνατότητα είναι ενεργοποιημένη για χρήστες Excel στο iPad που έχουν εγκατεστημένη την έκδοση 2.80.1203.0 ή νεότερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *