Samsung Galaxy A72 : Λαμβάνει ενημέρωση Android 14

Samsung Galaxy A72 : Λαμβάνει ενημέρωση Android 14

Η Samsung φέρεται να έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί το One UI 6.0 στο Samsung Galaxy A72 . Οι πρώτοι χρήστες είναι από την Ρωσία και σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε όλο το κόσμο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τελευταία σημαντική ενημέρωση λειτουργικού συστήματος που πρόκειται να λάβει. Το smartphone κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021 στο Android 11. Επομένως ένα μεσαίο μοντέλο που αποκτά τρεις μεγάλες εκδόσεις λειτουργικού συστήματος καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής του είναι αρκετά αξιοσέβαστο.

Τέλος πάντων, η έκδοση υλικολογισμικού είναι A725FXXU6EWL4 και παραδόξως, είναι μόνο 2 GB μεγάλο, αλλά περιλαμβάνει την τελευταία ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Δεκεμβρίου 2023. Μιλώντας για, μπορείτε να περιμένετε ίσως έναν ακόμη χρόνο ενημερώσεων ασφαλείας. Είναι επίσης πιθανό το One UI 6.1 να φτάσει στο Galaxy A72 μόλις κάνει το ντεμπούτο του μαζί με τη σειρά Galaxy S24, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Σε περίπτωση που δεν βλέπετε την ενημέρωση ακόμα και μετά τον μη αυτόματο έλεγχο για μία στο μενού Ρυθμίσεις, περιμένετε μερικές ακόμη ημέρες και θα εμφανιστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *