Google Forms : μπορούν πλέον να μετατραπούν σε σετ πρακτικής για μαθητές

Google Forms : μπορούν πλέον να μετατραπούν σε σετ πρακτικής για μαθητές

Η Google προσθέτει νέες δυνατότητες στη εφαρμογή Google Forms. Θα δώσει την δυνατότητα στους δάσκαλους να έχουν περισσότερο έλεγχο στους πόρους και να εξοικονομούν χρόνο κατά τη δημιουργία εργασιών. Αυτό γιατί μπορούν να μετατρέψουν τις Google Forms σε σετ πρακτικής.

Η λειτουργία επιτρέπει στους δασκάλους να εισάγουν τις Google Forms σε πρακτικές ερωτήσεις, να αξιοποιούν βοηθητικές λειτουργίες για άμεση υποστήριξη μαθητών.

Για τους αγνώστους, το Google Classroom είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης για δασκάλους και μαθητές που παρουσιάστηκε το 2014. Μπορούν να συνεργαστούν με διάφορους τρόπους όπως να μοιράζονται υλικό μαθημάτων και εργασίες με την εργασία των μαθητών της τάξης και της τάξης τους στο διαδίκτυο.

Το Practice Sets προστέθηκε τον Απρίλιο του περασμένου έτους και επιτρέπει στους δασκάλους να δημιουργούν διαδραστικές εργασίες με τη βοήθεια υπάρχοντος και νέου περιεχομένου. Παρέχει ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο στους μαθητές καθώς ολοκληρώνουν τα σετ πρακτικής και οι δάσκαλοι παίρνουν τις γνώσεις για την απόδοσή τους.

Ωστόσο, η Google σημειώνει ότι οι δάσκαλοι “έχουν ήδη επενδύσει πολύ χρόνο στη δημιουργία εργασιών κουίζ χρησιμοποιώντας τις Google Forms”, το οποίο εξετάζεται τώρα στην τελευταία ενημέρωση. Η δυνατότητα μετατροπής Google Forms είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Workspace Education Plus και στο Teaching and Learning Upgrade.

Οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν εργασίες χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της επιλογής τους, όπως ποντίκι, γραφίδα, επιφάνεια αφής ή πληκτρολόγιο μαθηματικών. Λαμβάνουν επίσης αυτοματοποιημένες υποδείξεις και προτάσεις βίντεο με βάση τη μαθησιακή ικανότητα που έχει προσθέσει ο δάσκαλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *