XREAL Air 2 Ultra AR : στοχεύουν αγοραστές Apple Vision Pro και Meta Quest 3

XREAL Air 2 Ultra AR : στοχεύουν αγοραστές Apple Vision Pro και Meta Quest 3

Η XREAL, ενόψει της CES 2024, ανακοίνωσε ένα ακόμα πιο προηγμένο σετ γυαλιών AR, τα XREAL Air 2 Ultra αξίας $699. Αυτά τα ακουστικά AR στοχεύουν σε χρήστες των αντίστοιχων συσκευών της Apple και της Meta.

Η XREAL δεν κρύβει την επιθυμία της να βάλει το XREAL Air 2 Ultra ενάντια στο Meta Quest 3 και τα επερχόμενα ακουστικά Apple Vision Pro. Πράγματι, η εταιρεία λέει ότι οι δύο φακοί θα προσφέρουν στους χρήστες τους βίντεο Full HD για κάθε μάτι. Θα έχουν επίσης οπτικό πεδίο 52 μοιρών μαζί με 42 pixel ανά μοίρα. Η XREAL ισχυρίζεται ότι αυτές οι προδιαγραφές “αναμένεται να είναι υψηλότερες από το Apple Vision Pro”.

Το XREAL Air 2 Ultra θα υποστηρίζει επίσης τη χωρική τεχνολογία βίντεο της Apple. Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν χωρικά βίντεο που έχουν ληφθεί στο iPhone 15 Pro σε κανονική μορφή side-by-side χρησιμοποιώντας εφαρμογές iPhone τρίτων, τα οποία μπορούν να προβληθούν σε γυαλιά της σειράς XREAL Air 2. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να βιώνουν χωρικά βίντεο από το iPhone 15 Pro τους χρησιμοποιώντας γυαλιά AR σειράς XREAL Air 2, χωρίς να χρειάζονται ένα ακριβό Apple Vision Pro.

Οι αισθητήρες 3D περιβάλλοντος στο πλαίσιο θα υποστηρίζουν τόσο τη θέση όσο και τη χαρτογράφηση για τον προσδιορισμό της θέσης του χρήστη στον τρισδιάστατο χώρο. Τα πλαίσια είναι κατασκευασμένα από τιτάνιο και τα γυαλιά ζυγίζουν μόλις 80 γραμμάρια. Έχουν επίσης ρυθμιζόμενους κροτάφους και τρεις επιλογές μαξιλαριού μύτης, ώστε οι ιδιοκτήτες να μπορούν να κάνουν αλλαγές ώστε να εφαρμόζουν άνετα στο κεφάλι.

Προπαραγγελίες για το XREAL Air 2 Ultra γίνονται στον ιστότοπο της εταιρείας. Οι αποστολές των γυαλιών AR αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο. Θα κυκλοφορήσει επίσης τα πιο πρόσφατα εργαλεία NRSDK 2.2 για προγραμματιστές τον Μάρτιο επίσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *