HP : Τι παρουσίασε στην CES 2024

HP : Τι παρουσίασε στην CES 2024

Η HP θέλει να αποκαλύψει μια σειρά προϊόντων σχετικά με το gaming PC. Ίσως το πιο σημαντικό σημείο είναι η ανακοίνωση ενός φορητού υπολογιστή για gaming που είναι ο πιο ελαφρύς στο κόσμο.

Ο νέος φορητός υπολογιστής παιχνιδιών OMEN Transcend 14 ζυγίζει 1.637 g . Η HP ισχυρίζεται ότι το OMEN Transcend 14 είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής παιχνιδιών με “πληκτρολόγιο RGB τυπωμένο χωρίς πλέγμα” . Ακόμη , έχει και μια οθόνη OLED με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Χρησιμοποιεί τους νέους επεξεργαστές Core Ultra της Intel και έως τις GPU φορητών υπολογιστών NVIDIA GeForce RTX 4070 στο εσωτερικό. Η μπαταρία μέσα υποτίθεται ότι θα διαρκέσει έως και 11,5 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Η HP λέει ότι το OMEN Transcend 14 είναι επίσης ο πιο «cool» φορητός υπολογιστής παιχνιδιών 14 ιντσών. Με τον όρο “πιο cool”, σημαίνει ότι μπορεί να διαχειριστεί τη ζέστη ενώ παίζετε παιχνίδια υψηλής ποιότητας:

Ένα επανασχεδιασμένο πλαίσιο χρησιμοποιεί εισερχόμενη ροή αέρα για να δημιουργήσει μια ζώνη υπό πίεση χρησιμοποιώντας έναν θάλαμο ατμών για άμεση απαγωγή θερμότητας μέσω των πίσω αεραγωγών. Αυτή η θερμική καινοτομία συν-σχεδιάστηκε με την τεχνολογία ροής διπλού καναλιού της Intel που παράγεται στον πιο cool φορητό υπολογιστή παιχνιδιών 14 ιντσών στον κόσμο.

Ο φορητός υπολογιστής OMEN Transcend 14 θα κυκλοφορήσει σήμερα στον ιστότοπο της HP για 1.499,99 $.

Η HP ανακοίνωσε επίσης μια νέα έκδοση του φορητού υπολογιστή παιχνιδιών OMEN Transcend 16,1 ιντσών . Υπάρχει και επιλογή με οθόνη OLED 4K με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz. Θα κυκλοφορήσει στο HP.com στις 10 Ιανουαρίου με τιμή εκκίνησης 1.899,99 $.

Υπάρχει επίσης ένα σωρό νέα αξεσουάρ υπολογιστή παιχνιδιών από το τμήμα HyperX της HP. Περιλαμβάνουν νέα ακουστικά HyperX Cloud Mini σε ενσύρματες και ασύρματες εκδόσεις που ξεκινούν από 49,99 $ . Ακόμη, το ενσύρματο χειριστήριο HyperX Clutch Tanto Mini, κατασκευασμένο για Xbox, PC και Android, με 39,99 $. Θα κυκλοφορήσουν αυτή την άνοιξη.

Τα πληκτρολόγια HyperX Alloy Rise θα περιλαμβάνουν γραμμικούς διακόπτες HyperX, βελτιωμένο φωτισμό RGB, εναλλάξιμες μαγνητικές πλάκες κορυφής και πολλά άλλα. Μπορείτε να αποκτήσετε το πληκτρολόγιο HyperX Alloy Rise για $199,99 και το μικρότερο HyperX Alloy 75 Rise Keyboard για $169,99 αργότερα αυτή την άνοιξη.

Το μικρό ασύρματο ποντίκι gaming HyperX Pulsefire Haste 2 Mini θα έχει οπτικό αισθητήρα 26.000 DPI και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 100 ώρες με μία φόρτιση. Έρχεται αυτόν τον Ιανουάριο για 79,99 $.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *