Samsung:  παρουσιάζει τη Transparent  MICRO LED

Samsung: παρουσιάζει τη Transparent  MICRO LED

H Samsung παρουσίασε μια νέα οθόνη που χρησιμοποιεί διαφανή LED για την προβολή περιεχομένου. Yπόσχεται να κάνει “τη γραμμή μεταξύ περιεχομένου και πραγματικότητας ουσιαστικά αδιάκριτη”.

Οι διαφανείς οθόνες δεν είναι κάτι καινούργιο . H Samsung προσπαθεί να τις βελτιώσει από τότε που ξεκίνησε , το 2015. Ωστόσο, με τη νέα της Transparent MICRO LED, η Samsung υπόσχεται να προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία στους χρήστες, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της. Η εταιρεία σημειώνει ότι η τεχνολογία λειτουργεί έχοντας ένα λεπτό κομμάτι γυάλινης οθόνης με «ένα εξαιρετικά μικρό τσιπ MICRO LED και διαδικασία κατασκευής ακριβείας που εξαλείφει τις ραφές και τη διάθλαση του φωτός». Η Samsung υπόσχεται να προσφέρει μια καθαρή, ανεμπόδιστη εικόνα σε όλα τα σενάρια τόσο για οικιακές όσο και για εμπορικές ανάγκες.

Αυτό το νέο αρθρωτό MICRO LED εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με τον φουτουριστικό σχεδιασμό του. Η κρυστάλλινη, γυάλινη οθόνη του Transparent MICRO LED έχει φέρει επανάσταση στην εμπειρία θέασης και προσέλκυσε την προσοχή των παγκόσμιων καταναλωτών.

Επιπλέον, η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι η οθόνη θα είναι διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το σχήμα και το μέγεθος για να ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Δεν υπάρχει καμία λέξη για την τιμή ή τη διαθεσιμότητα αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αναμένουμε από τη Samsung να μοιραστεί περισσότερα στην CES 2024 καθώς και στη διάρκεια του έτους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *