Microsoft :  επιδιόρθωση σφαλμάτων HP Smart

Microsoft : επιδιόρθωση σφαλμάτων HP Smart

Πρόσφατα , οι χρήστες στο διαδίκτυο άρχισαν να παραπονιούνται για προβλήματα με την εγκατάσταση Smart app της HP. Η Microsoft αναγνώρισε το πρόβλημα και προχώρησε στην επίλυση του.

Δεδομένου ότι ήταν η εφαρμογή της HP που εγκαταστάθηκε, οι περισσότεροι πίστευαν ότι κατά κάποιο τρόπο η εταιρεία μπορεί να ευθύνεται για αυτό το σφάλμα. Ωστόσο, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε και το πρόβλημα δεν οφείλεται σε κάποια ενημέρωση στο τέλος της HP.

Τώρα, η Microsoft κυκλοφόρησε μια επιδιόρθωση για το πρόβλημα με την μορφή εργαλείου που θα έλυνε τα ζητήματα μεταδεδομένων που προφανώς κρύβονταν πίσω από το πρόβλημα. Η Microsoft δήλωσε ότι η εκτέλεση του βοηθητικού προγράμματος θα επαναφέρει τα σωστά μεταδεδομένα του εκτυπωτή . Ακόμη, θα καταργήσει τον λανθασμένο εκτυπωτή HP LaserJet M101-M106 και θα απεγκαταστήσει την εφαρμογή HP Smart (εάν υπάρχουν λανθασμένα μεταδεδομένα).

Μια ενημερωμένη έκδοση του εργαλείου έχει πλέον ανέβει αθόρυβα από τη Microsoft. Μπορείτε να κάνετε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης του εργαλείου αντιμετώπισης προβλημάτων από το Κέντρο λήψης της Microsoft:

  • συστήματα x86: PrintMetadataTroubleshooterX86.exe
  • συστήματα x64: PrintMetadataTroubleshooterX64.exe
  • Συστήματα ARM32: PrintMetadataTroubleshooterArm32.exe
  • Συστήματα ARM64: PrintMetadataTroubleshooterArm64.exe

Εάν το σύστημά σας επηρεάζεται, κατεβάστε το αρχείο που ταιριάζει με την αρχιτεκτονική σας και εκτελέστε το ως Διαχειριστής. Η Microsoft συνιστά την εκτέλεση του εργαλείου αντιμετώπισης προβλημάτων χρησιμοποιώντας την αυξημένη γραμμή εντολών:

  • Κάντε κλικ στο Start, πληκτρολογήστε cmd, κάντε δεξί κλικ Γραμμή εντολών και μετά επιλέξτε Εκτέλεση ως Διαχειριστής.
  • Στην ανοιχτή γραμμή εντολών, πληκτρολογήστεcd /d “[path_to_downloaded_tool]” και μετά πατήστε Enter.
  • Πληκτρολογήστε το όνομα του κατάλληλου αρχείου για τη συσκευή σας από την παρακάτω λίστα (για παράδειγμα PrintMetadataTroubleshooterX86.exe) και, στη συνέχεια, πατήστε Enter.

Τα επηρεαζόμενα συστήματα θα επιστρέψουν το μήνυμα “Η αντιμετώπιση προβλημάτων ολοκληρώθηκε με επιτυχία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *