LG : Ποια νέα οθόνη αποκάλυψε

LG : Ποια νέα οθόνη αποκάλυψε

Σήμερα, αποκαλύφθηκε η τηλεόραση LG SIGNATURE OLED T. Σε αυτή την περίπτωση, το “T” σημαίνει “Διαφανές”. Και η παρουσίαση έγινε στα πλαίσια της έκθεσης CES 2024.

Αυτή είναι μια οθόνη OLED 77 ιντσών που είναι επίσης διαφανής. Μπορεί να ρυθμιστεί ως τυπική τηλεόραση με μαύρη έγχρωμη οθόνη. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να χαμηλώσουν αυτή τη μαύρη οθόνη για να αναδείξουν τη διαφανή της λειτουργία.

Η LG δήλωσε:

Το OLED T γίνεται ένας διαφανής ψηφιακός καμβάς για την προβολή έργων τέχνης, βίντεο ή φωτογραφιών με τη λειτουργία Always-On-Display (AOD). Το περιεχόμενο που εμφανίζεται στη διαφανή οθόνη φαίνεται να επιπλέει στον αέρα, αλλά ταυτόχρονα συγχωνεύεται με τον περιβάλλοντα χώρο για να δημιουργήσει ένα συναρπαστικό και ατμοσφαιρικό οπτικό αποτέλεσμα.

Η τηλεόραση, όταν είναι σε διαφανή λειτουργία, έχει αυτό που λέγεται T-Bar στο κάτω μέρος της οθόνης. Μπορεί να χρησιμεύσει ως δείκτης ειδήσεων, μπορεί να εμφανίζει ενημερώσεις για τον καιρό και πολλά άλλα όταν δεν χρησιμοποιείτε αυτήν την τηλεόραση ως τηλεόραση.

Εκτός από τη διάφανη οθόνη της, αυτή η τηλεόραση είναι και ασύρματη. Η LG θα προσφέρει το Zero Connect Box της για σύνδεση και αποστολή βίντεο στην τηλεόραση. Αυτό σημαίνει ότι η τηλεόραση μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την εύρεση πρίζας.

Η LG λέει ότι ενώ η SIGNATURE OLED T μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή να τοποθετηθεί σε τραπέζι όπως άλλες τηλεοράσεις .Οι ιδιοκτήτες μπορούν να τοποθετήσουν την οθόνη με “όρθια ή αιωρούμενα ράφια και στις δύο πλευρές” για να την κάνουν πιο ελκυστική στο εσωτερικό της. δωμάτιο.

Η τηλεόραση θα έχει μέσα τον νέο επεξεργαστή AI α (Alpha) 11 της LG, ο οποίος η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει 70 τοις εκατό ώθηση στην απόδοση γραφικών. Ακόμη παρέχει 30 τοις εκατό μεγαλύτερη ταχύτητα επεξεργασίας, σε σύγκριση με τον επεξεργαστή τηλεόρασης τελευταίας γενιάς της LG.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *