Instagram : Ποιες είναι οι νέες αλλαγές

Instagram : Ποιες είναι οι νέες αλλαγές

Το Instagram εργάζεται σε μια δυνατότητα αυτόματης μετάφρασης λεζάντας στο Reels

Η λειτουργία θα μεταφράσει αυτόματα τους υπότιτλους βίντεο στη γλώσσα που προτιμά ο θεατής. Υπάρχει ήδη ένα στιγμιότυπο οθόνης αυτής της δυνατότητας . Εκεί φαίνεται ότι το Instagram μπορεί να προσθέσει ένα νέο κουμπί εναλλαγής στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας για να το ενεργοποιήσει.

Το Instagram σάς επιτρέπει να βλέπετε λεζάντες στα Reels που δημοσιεύονται στην πλατφόρμα. Προς το παρόν προσφέρονται μόνο στα αγγλικά. Οι υπότιτλοι του Instagram σάς ενημερώνουν για το τι λέγεται χωρίς να βασίζεστε στον ήχο, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο για χρήστες με περιορισμένη ικανότητα ακοής.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους στο Instagram μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί μενού με τις τρεις κουκκίδες στην κάτω δεξιά γωνία ενός Καρούλι και, στη συνέχεια, να πατήσετε Διαχείριση λεζάντες.

Η εταιρεία που ανήκει στο Meta εργάζεται επίσης σε μια μικρή ενημέρωση που σας επιτρέπει να κάνετε ζουμ στην εικόνα προφίλ ενός λογαριασμού. Αυτό θα είναι ένα βήμα παραπάνω από την προηγούμενη προσθήκη του πέρυσι. Τότε το Instagram επέτρεψε στους χρήστες να μεγεθύνουν τις φωτογραφίες προφίλ πατώντας σε αυτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *