Asus Zenbook Duo : Μια διαφορετική πρόταση φορητού

Asus Zenbook Duo : Μια διαφορετική πρόταση φορητού

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Asus κυκλοφόρησε ένα notebook με δύο οθόνες κάτω από το όνομα Zenbook Duo. Φέτος , στα πλαίσια της CES 2024, η Asus έχει μια νέα έκδοση του φορητού υπολογιστή Zenbook Duo και αυτή τη φορά ο σχεδιασμός έχει αλλάξει.

Η έκδοση 2024 του Zenbook Pro έχει δύο οθόνες OLED 14 ιντσών, η καθεμία. Θα μπορείτε να τα αγοράσετε είτε σε ανάλυση 1.920 x 1.200 με ρυθμό ανανέωσης 60 Hz είτε με υψηλότερη ανάλυση 2.880 x 1.800 και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Το πληκτρολόγιο σε αυτή τη νέα έκδοση είναι αποσπώμενο. Αυτό θα επιτρέψει στο Zenbook Duo να έχει πολλές διαφορετικές θέσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τυπικό σημειωματάριο, κρύβοντας τη δεύτερη οθόνη ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις δύο οθόνες με και χωρίς το πληκτρολόγιο. Οι οθόνες διαθέτουν βάση στήριξης που μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να στέκονται σε ένα τραπέζι,. Έτσι , θα μπορείτε να εργάζεστε με ένα πληκτρολόγιο παρόμοιο με έναν επιτραπέζιο υπολογιστή. Θα μπορούσατε ακόμη και να τοποθετήσετε τις οθόνες επίπεδες σε λειτουργία “κοινή χρήση”.

Ο φορητός υπολογιστής έχει μέσα τους νέους επεξεργαστές Core Ultra της Intel, μαζί με έως και 32 GB μνήμης RAM, έως 2 TB αποθήκευσης SSD και μπαταρία 75 Wh. Δεν έχουμε πληροφορίες για την διάρκεια της μπαταρίας . Υπάρχουν δύο θύρες Thunderbolt 4, μια θύρα USB, μια θύρα εξόδου HDMI και μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

Το Asus Zenbook Duo θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή κοντά στα τέλη Ιανουαρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο με τιμή εκκίνησης £1.699,99. Δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία πότε θα κυκλοφορήσει το notebook στις ΗΠΑ, ούτε υπάρχει τιμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *