Huawei P70 : Με Kirin 9010;

Huawei P70 : Με Kirin 9010;

Το Huawei P70 φαίνεται ότι θα χρησιμοποιεί ένα νέο chipset από την HiSilicon που θα ονομάζεται “Kirin 9010” . Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα, αλλά είναι σχεδόν έτοιμο.

Η πρώτη φορά που ακούσαμε το όνομα Kirin 9010 ήταν πριν από τρία χρόνια . Η TSMC ήταν το πιο πιθανό χυτήριο, αλλά οι εμπορικοί περιορισμοί στην Huawei ανέστειλαν την κατασκευή του.

Τώρα, η Huawei στέλνει φορητούς υπολογιστές με Kirin 9006C που φτιάχτηκαν από την TSMC, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν ένα παλιό απόθεμα. Η SMIC κατασκευάζει τσιπ 7 nm όπως το Kirin 9000s, ωστόσο αποδίδει χειρότερα από τον κόμβο 5nm του TSMC. Το SMIC πιθανότατα εργάζεται σε έναν κόμβο 3 nm, αν και είναι πιθανότατα χρόνια μακριά.

Η Huawei φέρεται να επαναφέρει τη συνδεσιμότητα 5G με τη σειρά P70. Είναι ενδιαφέρον ότι οι φήμες λένε ότι η εξαιρετικά ευρεία κάμερα στο P70 Art θα έχει αισθητήρα τύπου 1 ιντσών και έναν υψηλής ποιότητας φακό 1G6P . Η Huawei λέγεται ότι θα αναπτύσσει τους δικούς του αισθητήρες . Θα πρέπει να κάνουν το ντεμπούτο τους με τη σειρά P70, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάρτιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *