Microsoft : Νέες δυνατότητες οθόνης κλειδώματος για τα Windows 10

Microsoft : Νέες δυνατότητες οθόνης κλειδώματος για τα Windows 10

Η Microsoft ανακοίνωσε το νέο widget καιρού για τα Windows 10 στην τελευταία ενημέρωση προεπισκόπησης έκδοσης για το εξερχόμενο λειτουργικό σύστημα. Η εταιρεία είπε ότι η πιο πλούσια καιρική εμπειρία στην οθόνη κλειδώματος θα φτάσει στα Windows 10 τις “επόμενες εβδομάδες”.

Αρχικά, η Microsoft είπε ότι δεν σχεδιάζει πλέον να κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις λειτουργιών για τα Windows 10. Ωστόσο, η Microsoft προσαρμόζει τις προσπάθειές της για τη μεταφορά περισσότερων νέων δυνατοτήτων από τα Windows 11 στα Windows 10.

Το Copilot είναι ίσως το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό που δανείστηκε τα Windows 10 από τον διάδοχό του . Η νέα εμπειρία καιρού δείχνει ότι η Microsoft θέλει να χρησιμοποιήσει τις εκατοντάδες εκατομμύρια Windows 10 χρήστες για να ενισχύσει τις υπηρεσίες της.

Εξάλλου, η Microsoft σχεδιάζει να αναβιώσει το Beta Channel του προγράμματος Windows Insider για τα Windows 10 . Έτσι , θα επιτρέψει στους χρήστες να δοκιμάσουν νέες λειτουργίες προτού έρθουν στο ευρύ κοινό. Προς το παρόν, το μόνο κανάλι που είναι διαθέσιμο στους χρήστες των Windows 10 είναι το Release Preview.

Παρά όλες αυτές τις αλλαγές, τα Windows 10 εξακολουθούν να βρίσκονται σε καλό δρόμο για να φτάσουν στο τέλος της ζωής τους τον Οκτώβριο του 2025. Όσοι δεν επιθυμούν να μεταναστεύσουν στα Windows 11 θα μπορούν να πληρώνουν τη Microsoft για εκτεταμένες ενημερώσεις ασφαλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *